Håndtering av Coronaviruset i Klimaekspertene

Installatører i Klimaekspertene følger de retningslinjer som Folkehelseinstituttet til enhver tid setter. Dersom noe skulle ha innvirkning på din avtalte befaring/service eller installasjon av varmepumpe vil du bli kontaktet slik at du får booket om din avtale.

Våre oppdrag er ute hos kunder og vi skal gjøre vårt for at vi sammen skal begrense utviklingen av viruset. Vi ber også alle kunder følge Folkehelseinstituttets anbefalinger om smittevern da vi ønsker trygghet for både kunder og ansatte. 

Alle våre installatører har innført en ekstrem grad av hygiene og holder stor sikkerhetsavstand ved alle kundebesøk.Vi bruker blant annet også antibac for å minimere smittespredning. Alle installatører som viser minste tegn til forkjølelse eller annen sykdom besøker ikke våre kunder men holder hjemmekontor. Alt for at våre kunder skal være trygge.

Er du syk eller har symptomer ber vi deg flytte avtalen din to uker frem for sikkerhetsskyld. Ta kontakt med oss på 406 98 200 eller post@klimaekspertene.no hvis det er noe du lurer på! 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.