Frost Wash: Unik & avansert Hitachi teknologi

Frost Wash er en selvrensende funksjon som hjelper til med å holde luften ren og varmepumpa kontinuerlig mer effektiv. Ofte er det arbeidet som foregår bak kulissene som bidrar til et fantastisk resultat. Det samme gjelder for optimal drift av varmepumpen din. 

Fase 1: Fryse & smelte

Frost Wash bruker fuktigheten i romluften for å lage en isingsprosess som dekker varmeveksleren inne i varmepumpen med små vannpartikler. Ved å senke temperaturen til -15 dannes det små iskrystaller på overflaten av varmeveksleren som binder sammen støv, bakterier og mugg.

Maksimal hygiene i hjemmet

Kvaliteten på luften vi trenger for å puste er viktig. Støv, bakterier og mugg vil bygges opp i varmepumpen over tid som påvirker energisparing, drift og luftkvalitet. FrostWash funksjonen fjerner alle urenheter som samler seg på varmeveksleren og sikrer dermed optimal rensing av varmepumpen.

Fase 2: Vask & rengjøring

Under FrostWash dekkes overflaten til varmeveksler med et tynt lag av dugg. Funksjonen omdanner fuktigheten til et tynt frostlag som fanger støv og partikler. Frostlaget smeltes så slik at oppsamlede partiklene vaskes bort trygt og hygienisk. Dette sikrer at innedelen holder seg ren og fungerer bedre på langsikt. Normal drift av varmepumpen tørker varmeveksleren i etterkant.

Uten Frost Wash

Uten noe form for rensesystem vil varmepumpa bli en grobunn for støv, bakterier og allergener som samler seg opp over tid.

PERSONVERN
Personvernerklæring
Cookies
Bruk av produktomtaler  

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.