Performance

- Prisvinnende komfort fra Hitachi

Performance er en kompakt og driftssikker varmepumpe fra Hitachi tilgengelig i to maks effekter. Innedelens kompakte design gjør den svært plasseringsvennlig med kun 78 cm bredde. Lavt lydnivå og kompakt design gjør den til en super kjølemaskin på varme dager.

  • Superkompakt & plasseringsvennlig
  • Lydnivå: 20 d(B)A
  • Friskt inneklima med Frost Wash
  • R32 Kuldemedie

KAMPANJE PRIS NÅ FRA KR 17 990,- inkl. standard montering.

Veiledende pris fra kr 21 990,- inkl. standard montering.

Fyll ut skjemaet dersom du ønsker å vite mer om Performance modellene. Din nærmeste klimaekspert kontakter deg så raskt som mulig etter utfylling!

Perfekt til både nye og eldre boliger

Kompakt & driftsikker

Performance bygger bare 23 cm ut fra veggen og er kun 78 cm bred. Det gjør den til en av markedets mest kompakte og plasseringsvennlige varmepumper, som sklir perfekt inn i hjemmet. Plasser den enkelt over en dør.

Få behagelig innetemperatur sommerstid

Mange er av den oppfatningen om at kjøledrift er kostbart, men i Norge ønsker vi kjøling når det er +15 til +25°C ute. Performance fikser denne kjølingen "på tomgang", og samtidig er strømprisen ofte lav på sommeren. Selv om du velger å benytte kjøling hele døgnet, så vil det ikke koste deg mer enn 1 til 3 kroner i døgnet med en Performance pumpe.

Luftbalansering & doble spjeld

Komfortnivået økes ved hjelp av bevegelige klaffer som fordeler varmen og gir en jevn temperatur for hele oppvarmingssonen. Målet er at man skal oppleve jevn temperatur, uavhengig av hvor i rommet man befinner seg

Bevegelsesensoren bidrar til strømsparing

Sensoren analyserer rommet for tilstedeværelse. Dersom det ikke oppdages bevegelse i løpet av 20 minutter, justeres temperaturen ned en grad. Dersom det fremdeles ikke er bevegelse etter ytterligere 40 minutter, senkes temperaturen enda en grad. Bestem selv når sensoren skal være aktiv.

Støysvak

Innedelen har et lydnivå på 20 dB(A) målt på en meters avstand i åpent rom. Til sammenligning er en normal samtale på 65 dB(A). Grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20 dB(A), som i praksis sier at Performance er en naturlig del av det normale lydbildet i et hjem.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.