Om klimaekspertene

Hvem er klimaekspertene?

Klimaekspertene er en del av kinnangruppen og består av et utvalg varmepumpe installatører som felles samarbeider om installasjon, support og salgKlimaekspertene ble startet av Kinnan Norge AS som igjen er en del av det nordiske Kinnan konsernet. 


Markedets dyktigste og mest kompetente varmepumpe installatører

Alle våre installatører er F-GASS sertifiserte og går jevnlig gjennom kursing for å være oppdatert på de siste trender, normer og utvikling i bransjen. Når du handler hos klimaekspertene skal du være trygg på at du får et riktig installert produkt og den veiledningen du trenger for å bruke varmepumpen riktig.

Et support team i ryggen

Vi er her for deg både før og etter installasjon. Vi er behjelpelige med service og vedlikehold av ditt produkt uavhengig av om det er kjøpt av oss eller ikke og kan svare deg på spørsmål via telefon, e-post og chat. Vi utfører service og vedlikehold på alle typer varmepumper.

Miljø policy

Engasjement for miljøet er en av klimaekspertenes kjerneverdier. Gjennom produktene vi selger ønsker vi å bidra til et forbedret miljø og redusert energiforbruk. 

Vårt miljøarbeid gjenspeiles via vurderingene vi tar når vi vurderer livssyklusen for våre produkter og samarbeid vi har med etablerte testinstitusjoner for å kontrollere produktene, Vi overgår de lover og regler som finnes for å ta hensyn til miljøet og oppmuntrer innenfor rammene av vår innflytelse at våre partnere og leverandører også følger de samme prinsipp som oss.

Våre produkter

Vi fører et bredt sortiment av varmepumper fra Panasonic. Vi tilbyr luft til luft, luft til vann og multisplit varmepumper. 

Vi fører i tillegg diverse tilbehør til våre varmepumper som er nøye utvalgt for å kvalitetssikre produktet med tanke på ytelse og varmepumpens levetid, men også for å gi enda større energibesparelser for våre kunder og minst mulig miljøpåvirkning.


Klimaekspertene eies og drives av Kinnan Norge AS.

Organisasjonsnummer: 913645499​

Telefon: 406 98 200​

E-post: post@klimaekspertene.no