ICEBREAKER Eco 7.3

Mest for pengene med Eco

Passer like godt til leilighet og eneboligen som til fritidshuset!

Icebreaker Eco 7.3 er Eco modellen med høyest varme og kjøle kapasitet. Altså passer Eco like godt inn i leiligheten, eneboligen og til sommerstua og kan enkelt tilpasses akkurat din boligs behov! Med behagelig vedlikeholdsvarme sørger Eco for jevne temperaturer året rundt og varmepumpen passer derfor like godt til oppvarming om vinteren som til kjøling om sommeren.

Ren og enkel matt finish

- For å passe enda bedre inn i nordiske hjem har Icebreaker Eco fått en ny hvit og matt overflate med fjernkontroll som matcher. I en enkel og ren utforming!

Trykk på knappen under for å laste ned produktblad.

Tilpasses enkelt til din boligs behov

ICEBREAKER Eco leveres i to versjoner: Eco 6.3 og Eco 7.3 der 7.3 har høyest varme og kjølekapasitet. Hvilken modell du skal velge kommer an på arealet varmepumpen skal plasseres i, planløsning og tilstanden til boligen din. 

Pris er inkludert standard montering og Icebreaker Eco tilleggsprodukter. Fyll ut kontaktskjema lengre ned på denne siden og få gratis befaring av din lokale Klimaekspert!

Perfekt om du skal bytte ut eldre varmepumpe

Samme monteringsplate som eldre Panasonic modeller.

Icebreaker Eco er et godt alternativ om varmepumpen din er klar for utskiftning. Eco lages med samme monteringsplate som man finner på eldre Panasonic modeller og er bare 29 cm høy og 19,4 cm dyp! Det enkle designet gjør også at den er utmerket som utskiftningspumpe. 

Ønsker du gratis befaring eller er du interessert i Icebreaker Eco?

Fyll ut kontaktskjemaet lengre ned på siden og din nærmeste Klimaekspert kontakter deg så raskt som mulig.

Smartere energiforbruk med WIFI 

Innebygd WIFI gjør at du enkelt kan styre varmepumpen via App selv om du ikke er hjemme!

De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise. Via Panasonic Comfort Cloud Appen kan du styre start/stopp, innstilt temperatur og uke-timer. Opprett flere brukere og la for eksempel leieboeren styre temperaturen i sin disponible del.  

Via Appen er det også mulig å gi tekniker adgang til å sjekke status på varmepumpen via fjernstyring når det er tid for service. Det gjør det enkelt, raskt og billig å få eventuell hjelp!

Styr varmepumpen med stemmen

Ved å koble Icebreaker Eco sammen med Panasonic Cloud Appen kan alt nå talestyres via Google Assistent eller Amazon Alexa.

Et miljøvennlig valg med R32

Icebreaker Eco leveres med kjølemiddelet R32 som er mer skånsomt for både miljøet og varmepumpens kompressor.

Sammenlignet med andre kjølemidler som er vanlige å bruke i varmepumper (for eksempel R410A) har R32 en betydelig mindre miljøpåvirkning. I tillegg har også R32 ca. 10 % bedre oppvarmingseffekt enn R410A. Har du en varmepumpe med R32 kjølemiddel vil du altså få 10% lavere strømregning enn om du hadde hatt en varmepumpe som bruker R410A. 


gratis befaring hjemme hos deg

Hos oss er befaring alltid gratis og uforpliktende! Din lokale Klimaekspert gir deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på varmepumpen.  

Dette får du med når du kjøper ICEBREAKER Eco 7.3

Mer på kjøpet enn "bare en" varmepumpe ved kjøp av Icebreaker varmepumpe!

ICEBREAKER Eco 7.3 ferdig montert inkludert tilleggsprodukter kun kroner 23 990,-


Installasjon av F-GASS sertifisert Klimaekspert

Alle montører i Klimaekspertene er F-GASS sertifiserte og går jevnlig gjennom kursing for å oppdateres på det siste i vår bransje. I gjennomsnitt har hver enkelt montør i Klimaekspertene jobbet med varmepumper og inneklimaløsninger i 12 år. Vi kan faget!

Ordinær pris: Fra kr 5000,-

Les mer om standard montering her.

VarmepumpeTAK

Å beskytte varmepumpens utedel er det samme som å sette bilen carport, du slipper å bruke tid på å fjerne snø, is, løv og andre ting som kan legge seg på varmepumpens utedel. En beskyttet varmepumpe vil være mer energieffektiv og bidra til økte besparelser for deg, faktisk kan en beskyttet varmepumpe øke din energibesparelse med over 1000 kWh i året!  

Ordinær pris kr 1490,-

Les mer om Klimaekspertenes varmepumpetak her.

SpareLUA

Spesial patenten "sparelua" utviklet av Kinnan Norge gir ekstra isolasjon og minsker varmetap. Vi har sett reduksjon av varmetap i gassen gå opp mot  5 grader en kald vinterdag.. Det gir altså  mer varme til din bolig med samme forbruk! (Tilbehør)

Ordinærpris kr 490,-

Les mer om sparelua her.

X-Scent Rom Forfrisker

X-Scent frisker opp rommet hvor varmepumpen er plassert og holder vond lukt unna. X-Scent kommer i en beholder av aluminium og festes enkelt ved innsuget på varmepumpen ved hjelp av klipsen som medfølger. Juster enkelt hvor mye duft du selv ønsker.

Ordinær pris: Kr 299,-

Les mer om X-Scent her.

SpareSTRØMPA

Sparestrømpa beskytter installasjonen mot UV-stråling, fugler som hakker på isolasjonen og generelt vårt varierte nordiske klima.

Sparestrømpa fører også til enda mindre varmetap på utsatte deler av installasjonen. 

Ordinær pris: Kr 290,-

Les mer om Sparestrømpa her.

X-Active Carbon Filter

Aktivt kull har ekstremt gode egenskaper til å absorbere gasser, lukter, virus, bakterier, allergener og andre uønskede elementer som befinner seg i luften.

Det aktive kullet i filteret begynner å reagere straks den lufttette posen åpnes og forventet effektivitet er 3 måneder.

Ordinær pris: Kr 299,-

Les mer om X-ACF her.