ICEBREAKER Eco 7.3

Eco gir deg mest for pengene

Icebreaker Eco 7.3 har høyest varme og kjøle kapasitet av Eco modellene. Passer like godt inn i leiligheten, eneboligen og til sommerstua og kan enkelt tilpasses akkurat din boligs behov! Med behagelig vedlikeholdsvarme sørger Eco for jevne temperaturer året rundt og varmepumpen passer derfor like godt til oppvarming om vinteren som til kjøling om sommeren.

*Les mer om produktet lengre ned på siden.

Pris kr 25 990,- inkl. standard montering og tilbehør.

Delbetal fra kr 1 152,- pr. mnd med ResursBank

Ren og enkel matt finish

For å passe enda bedre inn i nordiske hjem har Icebreaker Eco fått en ny hvit og matt overflate med fjernkontroll som matcher. I en enkel og ren utforming!

- Tilpasses enkelt til din boligs behov

Eco leveres i to versjoner: Eco 6.3 og Eco 7.3 der 7.3 har høyest varme og kjølekapasitet. Hvilken modell du skal velge kommer an på arealet varmepumpen skal plasseres i, planløsning og tilstanden til boligen din. 

Perfekt om du skal bytte ut eldre varmepumpe

Samme monteringsplate som eldre Panasonic modeller.

Icebreaker Eco er et godt alternativ om varmepumpen din er klar for utskiftning. Eco lages med samme monteringsplate som man finner på eldre Panasonic modeller og er bare 29 cm høy og 19,4 cm dyp! Det enkle designet gjør også at den er utmerket som utskiftningspumpe. 

Smartere energiforbruk med WIFI 

Innebygd WIFI gjør at du enkelt kan styre varmepumpen via App selv om du ikke er hjemme!

De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise. Via Panasonic Comfort Cloud Appen kan du styre start/stopp, innstilt temperatur og uke-timer. Opprett flere brukere og la for eksempel leieboeren styre temperaturen i sin disponible del.  

Via Appen er det også mulig å gi tekniker adgang til å sjekke status på varmepumpen via fjernstyring når det er tid for service. Det gjør det enkelt, raskt og billig å få eventuell hjelp!

Styr varmepumpen med stemmen

Ved å koble Icebreaker Eco sammen med Panasonic Cloud Appen kan alt nå talestyres via Google Assistent eller Amazon Alexa.

Et miljøvennlig valg med R32

Icebreaker Eco leveres med kjølemiddelet R32 som er mer skånsomt for både miljøet og varmepumpens kompressor.

Sammenlignet med andre kjølemidler som er vanlige å bruke i varmepumper (for eksempel R410A) har R32 en betydelig mindre miljøpåvirkning. I tillegg har også R32 ca. 10 % bedre oppvarmingseffekt enn R410A. Har du en varmepumpe med R32 kjølemiddel vil du altså få 10% lavere strømregning enn om du hadde hatt en varmepumpe som bruker R410A. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.