Kjøp luft til vann varmepumpe og få TV med på kjøpet!

Et avkjølt soverom er nøkkelen til en god natts søvn

*Les mer om våre modeller lengre ned på siden

Bruker du kjølefunksjonen på varmepumpa gir det deg en behagelig og temperert innetemperatur på varme dager. Alle varmepumper vi fører er også stillegående slik at du kan nyte behagelig kjøling uten forstyrrelser. Perfekt for boliger, hytter og fritidshus!

Kjølekostnader på kun 5 kroner i døgnet!

Mange tror at "vinningen går opp i spinningen" om man skal bruke varmepumpen som aircondition, men tvert i mot er dette en meget lønnsom form for kjøling. I eksempelet har vi brukt toppmodellen Icebreaker Premium som har et årlig energiforbruk på 112 kWh dersom man beregner 350 kjøletimer i året. Bruker man kjølefunksjonen 24 timer i døgnet bruker man altså ca. 5 kroner på dette per dag. Har du varmepumpe installert kan du altså unne deg ekstra komfort i sommervarmen til en billig penge.

Ferdig installert varmepumpe fra kr 15 900,-

Klimaekspertene har varmepumper i forskjellige prisklasser som alle fungerer utmerket til både oppvarming og kjøling. Hvilken varmepumpe som passer best avhenger av størrelsen på arealet du har tenkt varmepumpen til, planløsning og hvilke ønsker du selv har. 

Dersom du er usikker på hvilken modell du skal gå for kan du booke en gratis uforpliktende befaring. Hos oss er befaring alltid gratis!

CZ Inverter passer perfekt i mindre hus, i fritidsboligen eller til ute stua. Kompatibel med SMS eller WIFI styring. Gir behagelig varme ned til -25°C. Leveres med markedets mest miljøvennlige og energieffektive kjølemiddel R32, som gir mindre slitasje og forlenger varmepumpens levetid.

 • Energiklasse A+
 • Kuldemediet R32
 • Varmeeffekt 5.2 kW
 • Effektiv ned til -25°C
 • Vedlikeholdsvarme

Icebreaker Premium er kanskje den heftigste varmepumpen bygd for nordisk klima noensinne. Modellen er energieffektiv og pålitelig ved utendørstemperatur helt ned til -35°C. 

På grunn av sin høye varmekapasitet, behagelige kjøling og det unike anti korrosjons belegget Bluefin vil Icebreaker gi jevne temperaturer hele året uavhengig av klimaet du bor i.

 • Energiklasse A+++
 • WIFI styring innebygd
 • nanoe X luftrensefilter
 • Bluefin for lengre levetid
 • Kuldemediet R32
 • Inverter teknologi

En luft til luft varmepumpe fra Panasonic kan senke dine oppvarmingskostnader og samtidig gi deg og familien et sunnere og bedre inneklima. I tillegg til at du sparer penger og miljøet, får du renere inneluft og et behagelig innemiljø hvor du kan justere temperaturen fritt, som kan være deilig på sommerens varmeste dager.

Ønsker du gratis befaring?

Befaring er alltid gratis hos Klimaekspertene! I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud. Vi hjelper deg å velge riktig varmepumpe tilpasset dine behov.