Shirokuma Nordic veggmodell

En virkelig smart enhet i kombinasjon med moderne design

Shirokuma er Japansk og betyr isbjørn. Hitachis Nordiske spesialmodell Shirokuma Nordic representerer det ypperste av kvalitet og gjennomtenkt design.

Shirokuma Nordic veggmodell ferdig montert til kr 26 000,-

7 år forsikring inkludert når du kjøper Shirokuma varmepumpe hos Klimaekspertene.

Scroll ned for mer produktinfo*

Du trenger ikke høy varmeeffekt når det er varmt ute

Den vet når du er der

Den innebygde bevegelsesdetektoren oppdager om et rom er tomt og bytter automatisk til energisparende ekkomodus. Når du kommer tilbake til rommet, går systemet tilbake til normal drift.

Høyeste energiklasse A+++

Icebreaker Premium kan gi 5,38 ganger mer varme med samme forbruk som en' elektrisk ovn.

Med Icebreaker Premium har Panasonic kombinert den beste teknologien som gir høy komfort og effektivitet året rundt. Inverter kompressoren, hjertet i varmepumpen, gjør at det oppnås et høyt nivå av energieffektivitet som resulterer i en betraktelig reduksjon av driftskostnader. Systemet varmer selv ved en utetemperatur på -35 °C.

Nanoe X kan redusere visse typer bakterier og virus i luften med opptil 99%

Luftfilteret nanoe X i Premium gir dokumentert effekt i hemming av bakterier, virus og allergener som fra for eksempel influensa virus og pollen støv. Bidrar også til å fjerne vond lukt. 

Med en betydelig andel av befolkningen som plages av astma og allergi har Panasonic utviklet et revolusjonerende luftrensingsystem som har dokumentert effekt på luftkvaliteten i et rom.

Nanoe X fungerer hånd i hånd med mild dry cooling-funksjonen på Icebreaker Premium som er med på å redusere uønskede bivirkninger av luftkondisjonering som for eksempel tørr hud og munn ved å opprettholde luftfuktigheten i rommet.

Les mer om ulike tester utført av Panasonic her.

Smart energiforbruk uansett hvor du befinner deg

Innebygd WIFI gjør at du enkelt kan styre varmepumpen via Comfort Cloud Appen uansett hvor du selv befinner deg. Nå kan du også talestyre varmepumpen din via Google Assistent eller Amazon Alexa.

De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise. I appen kan du styre start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur og uke-timer. Opprett flere brukere og gi for eksempel barna styre sitt eget rom, eller bruk fjernstyring til å justere opp eller ned varmen hvis du glemte det før du dro hjemmefra.

Via Comfort Cloud kan du også gi våre teknikere adgang til å sjekke status på varmepumpen via fjernstyring når det er tid for service. Det gjør det enkelt, raskt og billig å få eventuell hjelp og service!

Inverter+ teknologi

Forhindrer unødvendig bruk av strøm og holder temperaturen på stabilt jevnt nivå.

Inverter teknologi fungerer slik at den stiller automatisk rotasjonshastigheten til kompressoren i varmepumpen. Det gjør det mulig å bruke mindre energi for å opprettholde innstilt temperatur samtidig som varmepumpa kan kjøle seg ned og varme rommet raskere ved oppstart. 

Et miljøvennlig valg med R32

Icebreaker Premium leveres med kjølemiddelet R32 som er mer skånsomt for kompressoren og for miljøet.

Varmepumper som benytter kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. Sammenligner vi GWP-verdien mellom R410A og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.