LZ Retro Fit

Luft til luft varmepumpe


PASSER TRANGE OMRÅDER OG PERFEKT SOM ERSTATNING FOR ELDRE PANASONIC MODELLER

  • Energiklasse A+++
  • Klargjort for WIFI styring
  • Vedlikeholdsvarme (+8/+15°C
  • Avgir behagelig varme selv ved utetemperaturer på +35°C
  • Bedre ytelser og 1000 kr lavere gassgebyr med kjølemediet R32
  • Passer på trange områder som for eksempel over dør eller vindu høyde kun 24,9 cm
  • Perfekt erstatningspumpe for eldre Panasonic varmepumper (CKP og DKE)

NB! Trykk på produktarket for å se alle produkt spesifikasjoner.


LZ er effektiv og pålitelig selv ved utetemperaturer så lave som -35 °C

Modellene i LZ-serien er perfekte ved utskiftning av 7-10 år gamle varmepumper

Utformingen og målene på LZ er tilpasset for å forenkle utskiftingen av eldre Panasonic-modeller. For eksempel er rørstørrelsen den samme som på de eldre modellene CKP og DKE. Dette sørger for at den nåværende plasseringen kan beholdes. Dette er ofte ikke mulig med andre pumper ettersom høydr på nye innedeler har økt. Festene bak på varmepumpen må heller ikke skiftes ut, og rørstørrelsen er identisk. 

Ofte er det en god investering å skifte ut en 10 år gammel varmepumpe med en ny. Moderne varmepumper har en høyere energieffektivitet som er bedre for både miljøet og lommeboken. Dessuten får du på kjøpet nye praktiske funksjoner som vedlikeholdsvarme, mulighet for fjernstyring, bedre luftrensing og timerinnstilling.

Bare 249 mm høy 

Modellene i LZ-serien er perfekte ved utskiftning av 7-10 år gamle varmepumper.

Bidra til et grønnere miljø og reduser kostnader

 Ved å oppdatere eller bytte ut det eksisterende varmesystemet med en ny Panasonic-varmepumpe gjør man en god gjerning både for miljøet og lommeboken. Minsket GWP og økt energieffektivitet bidrar til en grønnere planet, men innebærer også lavere energikostnader. Varmepumper som benytter det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. Sammenligner vi GWP-verdien mellom R410A og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel. 

Ønsker du å bli kontaktet av en av våre klimaeksperter angående Panasonic Icebreaker?

Anbefalt tilbehør ved kjøp av LZ 2018


SPARELUA

Spesial patenten "sparelua" utviklet av Kinnan Norge gir ekstra isolasjon og minsker varmetap. Vi har sett reduksjon av varmetap i gassen gå opp mot 5 grader en kald vinterdag.. Det gir altså mer varme til din bolig med samme forbruk! (Tilbehør)   


VARMEPUMPEHUS

Et varmepumpe hus kan gi meget store energibesparelser. Hvis utedelen slipper det meste av regn og snø så iser den mindre noe som igjen gir enda mer varme til boligen din. Vi har tidligere sett besparelser på over 1000kWh/år. Konstruksjonen på overbygget er viktig da feildesign kan føre til "omluft" som heller kan føre til mindre varme og dårligere energieffektivitet. (Tilbehør)