Sparepakka


Klimaet vi nordmenn lever i gjør vind, snø, frost og kulde til faktorer som minsker effekt og holdbarhet på varmepumper uansett hvor godt produktet i utgangspunktet er. Energibesparelsen til boligen vil også øke ved å ta visse forhåndsregler når det kommer til beskyttelse og vedlikehold. 
  • Gir mer varme inn til boligen med samme energiforbruk
  • Beskytter ventil, kabler mot utvendig slitasje fra foreks. fugler
  • Fungerer som isolasjon
  • Reduserer varmetap i gassen
  • Bidrar til et friskere inneklima

Med mange års erfaring i bransjen ser vi det som helt nødvendig å benytte et utvalg tilbehør til varmepumpa slik at vi bevarer effektiviteten, levetid og skåner den for unødvendig slitasje. 

Ønsker du å bestille sparepakka? 

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg så raskt som mulig for avtale om levering/betaling.

Kun kr 1 990,- (Verdi kr 2 870,-)

Inkludert når du kjøper Icebreaker varmepumpe! 

Kan tilbehøret i sparepakka brukes uavhengig av varmepumpe merke?

Varmepumpe tilbehøret Klimaekspertene selger er utviklet sammen med Kinnangruppen og er spesialtilpasset for Panasonic varmepumper. Tilbehøret kan likevel fint brukes på andre merker. Det eneste som eventuelt ikke skulle passe er varmepumpetaket fordi størrelsene på takene er utviklet spesielt for Panasonic og Icebreaker sine utedeler.

Hvorfor skal man bruke sparelua?

Sparelua kom til verden fordi vi syntes det manglet beskyttelse på den ellers så utsatte ventilen på varmepumpens utedel. Uten sparelua er ventilen eksponert for vær og vind uansett temperatur og vil med tiden føre til mye varmetap. Altså gir sparelua mer varme inn til boligen med samme energiforbruk og reduserer mengden varmetap i gassen.

Hvorfor skal man bruke sparestrømpa?

Sparestrømpa fungerer som rørbeskyttelse på varmepumpens utedel, da spesielt mot fugler som hakker på isolasjonen og UV-stråling. Strømpa fører også til mindre varmetap på utsatte deler av installasjonen.

Hvorfor skal man bruke et varmepumpetak?

Et varmepumpetak vil skåne varmepumpens utedel mot løv, snø, is og andre ting som ellers ville lagt seg på den. En beskyttet varmepumpe vil være mer energieffektiv og gi større energibesparelser.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.