TILBEHØR TIL DIN VARMEPUMPE

Vi fører tilbehør til varmepumpa som kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser

Vi gjør det vi kan for å øke levetiden på produkter kjøpt av oss, nøl ikke med å kontakt dersom du ønsker å vite mer om et spesifikt tilbehør eller hvis du allerede har kjøpt varmepumpe av oss men ønsker å ettermontere noe. 

Panasonic Smart Cloud


Alle våre luft varmepumper er klargjort med WIFI styring via Panasonic Smart Cloud. En bruker kan administrere opptil 200 enheter, gi flere tilgang og styre varmepumpen fra hvor og når som helst. Via Appen Panasonic Smart Cloud får du full energiovervåkning og kontroll over alle funksjoner du har i varmepumpen din. 

Panasonic Smart Cloud er mulig å ettermontere i alle våre luft varmepumper.

                    Kontakt oss angående et av våre tilleggsprodukt

Vårt nordiske klima gjør snø, vind og kulde til faktorer som kan minske holdbarhet og levetid på varmepumpen uansett hvor godt produktet i utgangspunktet er. Energibesparelsen i boligen vil også øke ved å ta visse forhånds regler når det kommer til beskyttelse og vedlikehold av produktet.

Sparelua


Spesial patenten "sparelua" utviklet av Kinnan Norge gir ekstra isolasjon og minsker varmetap. Vi har sett reduksjon av varmetap i gassen gå opp mot 5 grader en kald vinterdag.. Det gir altså mer varme til din bolig med samme forbruk!

Varmepumpehus 


Et overbygg eller varmepumpe hus kan gi meget store energibesparelser. Hvis utedelen slipper det meste av regn og snø så iser den mindre noe som igjen gir enda mer varme til boligen din. 

Vi har tidligere sett besparelser på over 1000kWh/år. Konstruksjonen på overbygget er viktig da feildesign kan føre til "omluft" som heller kan føre til mindre varme og dårligere energieffektivitet.