Design gulvmodell 5.50

Den eneste gulvmodellen på markedet med R32

Ny gulvmodell i stilrent innovativ design

I den nyeste gulvkonsollen til Panasonic får du Inverter+ teknologi og det nyeste nanoeX luftrensesystemet som sammen vil gi deg behagelig komfort kombinert med et banebrytende nytt design. 

Friskt inneklima året rundt med nanoe X

nanoeX er basert på nanoteknologi som er automatiserte elektrostatiske vannpartikler på nanostørrelse renser luften i rommet. Luftrensingen kan gå samtidig eller uavhengig av oppvarming eller kjøling og filteret fjerner lukt og forhindrer visse typer virus og bakterier som sopp, pollen, virus og sigarettrøyk. 

Kjøle funksjoner

Super   stillegående

Luftrense system

Klargjort for WIFI

Vedlikeholds varme

Høy effekt ved lav temp.

Høy  luftsirkulasjon

Lett å integrere i hjemmet

Gulvmodellen er utformet slik at den skal passe til de fleste stiler og er derfor designet i en kompakt størrelse slik at den lett kan integreres i hjemmets dekorasjoner. Modellen er lagd i et stilig design for de som ønsker å ha den fremme, samtidig som den er kompakt nok til at den kan bygges inn i veggen.

Er i dag den eneste gulvmodellen på markedet som leveres med det miljøvennlige kjølemiddelet R32. 

WIFI Styring

Gulvmodellen er kompatibel med WIFI og leveres derfor med WIFI-modul som enkelt kobles sammen med varmepumpen. Med WIFI modul tilkoblet kan varmepumpen styres via Panasonic Comfort Cloud Appen og har de samme funksjonene som du finnes på fjernkontrollen.Styr temperatur og strømforbruk via Pansonic Comfort Cloud

Styr komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via WIFI med Panasonic Comfort Cloud Appen. De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise!

Få gratis befaring

Alle våre klimaeksperter er F-GASS sertifisert og vil gi deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på varmepumpen inkl. montering.