LZ Retro Fit 6.55

Passer trange områder og perfekt som erstatning for eldre Panasonic modeller.

Ønsker du en gratis uforpliktende befaring hjemme hos deg?

Passer trange områder og er perfekt som erstatning til eldre Panasonic modeller

Utformingen og målene er tilpasset for å forenkle utskiftingen av eldre Panasonic modeller. For eksempel er rør størrelsen den samme som på de eldre modellene CKP og DKE som sørger for at den nåværende plasseringen kan beholdes. Dette er ofte ikke mulig med andre pumper ettersom høyden på nye innedelene har økt.

Ta et miljøvennlig valg med R32

Kjølemiddelet R32 er mer skånsomt for kompressoren og øker derfor varmepumpens levetid. Varmepumper som benytter det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. 

- Bare 29 mm høy!

Super stille

Støvsamlings filter

Inverter +

Utbytting

Sommer hus

WIFI Styring

LZ Retro er kompatibel med WIFI styring som enkelt kobles sammen med varmepumpen. Med WIFI modul tilkoblet kan varmepumpen styres via Panasonic Comfort Cloud Appen og har de samme funksjonene som fins på fjernkontrollen.Styr temperatur og strømforbruk via Pansonic Comfort Cloud

Styr komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via WIFI med Panasonic Comfort Cloud Appen. De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise!


Anbefalt tilbehør ved kjøp av LZ Retro Fit 6.55

VarmepumpeTAK

Å beskytte varmepumpens utedel er det samme som å sette bilen carport, du slipper å bruke tid på å fjerne snø, is, løv og andre ting som kan legge seg på varmepumpens utedel. En beskyttet varmepumpe vil være mer energieffektiv og bidra til økte besparelser for deg, faktisk kan en beskyttet varmepumpe øke din energibesparelse med over 1000 kWh i året!  

Pris: 1490,-

SpareLUA

Spesial patenten "sparelua" utviklet av Kinnan gir ekstra isolasjon og minsker varmetap. Vi har sett reduksjon av varmetap i gassen gå opp mot 5 grader en kald vinterdag.. Det gir altså mer varme til din bolig med samme forbruk! 

Pris: 490,- 

WIFIkit

LZ Retro Fit er klargjort for WIFI-styring og selges derfor med WIFI-kit som enkelt kobles sammen med varmepumpen. Med WIFI modul koblet til kan varmepumpen fjernstyres via Panasonic Comfort Cloud Appen.

Appen er kompatibel med iOS og Android.

Pris: 2 990,-

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.