LZ Retro Fit 6.55

Passer trange områder og perfekt som erstatning for eldre Panasonic modeller.

Ønsker du en gratis uforpliktende befaring hjemme hos deg?

Passer trange områder og er perfekt som erstatning til eldre Panasonic modeller

Utformingen og målene er tilpasset for å forenkle utskiftingen av eldre Panasonic modeller. For eksempel er rør størrelsen den samme som på de eldre modellene CKP og DKE som sørger for at den nåværende plasseringen kan beholdes. Dette er ofte ikke mulig med andre pumper ettersom høyden på nye innedelene har økt.

Ta et miljøvennlig valg med R32

Kjølemiddelet R32 er mer skånsomt for kompressoren og øker derfor varmepumpens levetid. Varmepumper som benytter det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. 

Super stille

Støvsamlings filter

Inverter +

Utbytting

Sommer hus

WIFI Styring

LZ Retro kan styres med WIFI om du kobler til WIFI-kit. Med WIFI modulen tilkoblet kan varmepumpen styres via Panasonic Comfort Cloud og har de samme funksjonene som fins på fjernkontrollen.Styr temperatur og strømforbruk via Pansonic Comfort Cloud

Styr komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via WIFI med Panasonic Comfort Cloud Appen. De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise!

Anbefalt tilbehør til LZ Retro Fit 6.55

Pris: kr 490,- 

Pris: kr 1 490,-

Pris: kr 2 990,-

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.