Veggmontert Z Multi Split

Panasonic Multi Split - Friheten til å tilpasse slik du selv ønsker


For maksimal fleksibilitet og tilpassing er Panasonic Multi Split svaret 

Et bredt utvalg av muligheter som enkelt kan tilpasses ditt behov 

Koble til mellom 2 til 5 innendørs enheter med en utendørsenhet

  • Leveres med R32 kjølemiddel
  • Høyeste energieffektivitet A+++
  • Luftrensende funksjoner året rundt med avanserte Etherea veggenheter
  • Betjening via smarttelefon (WIFI) - når som helst og hvor som helst
  • Komfortable temperaturer året rundt med oppvarming og avkjøling
  • Klar for standarder for hjemmeautomatisering (Modbus, KNX, Bacnet)

Veggmontert Z 

Den nye generasjonen TZ-innendørsenheter kombinerer en stilig innedel, stillegående drift og et spesielt PM 2,5 filter.

Nytt PM 2,5 filter

PM 2,5 er en luft forurenser som kan påvirke menneskers helse drastisk. Størrelsen på svevepartiklene er tretti ganger mindre enn bredden på et menneske hår, noe som essensielt gjør at de er umulige å se med det blotte øyet.. De kan forårsake alvorlige pusteproblemer som akutt bronkitt og lungekreft hos eldre mennesker og små barn. 

Aerowings

Panasonics nye Aerowings funksjon benytter seg av to uavhengige blader som konsentrerer luftstrømmen for å kjøle ned så raskt som mulig. Dette hjelper også til med å fordele kald luft jevnt i hele rommet 

Kontroller komforten og strømforbruket med smarttelefon

Med det nye tilbehøret CZ-TACG1 kan du kontrollere komforten og strømforbruket med smarttelefonen eller nettbrettet via WIFI. Du får de samme funksjonene du har hjemme som på kontoret: start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur, uke-timer osv. Du kan enkelt feste CZ-TACG1 tilbehøret til innendørsenheten og koble den til trådløst over routeren hjemme eller på kontoret.

Super stille

Vi har lyktes med å lage et av de mest lydløse klimaanlegget på markedet. Innendelen løper stille med en langsom viftehastighet. Når du trykker på Quiet Mode-knappen på fjernkontrollen, reduseres driftsnivået enda lenger, ned til 19 dB. Ved 19 dB teknologi er enhetene like stille som bibliotek! Vi produserer diskrete klimaanlegg som ikke forstyrrer deg, selv når rommet er stille.

For maksimal fleksibilitet og tilpassing er Multi Split svaret

Multisystemene til Panasonic er det beste valget for å gjøre hele hjemmet eller kontoret komfortabelt. En kompakt enhet kan tilkobles inntil fem innendørsenheter, som sparer plass på utsiden av bygget.

Hvert rom får uavhengig betjening slik at brukere i rommet får presis temperaturstyring og energibesparelser når rommet ikke er i bruk. 

Et miljøvennlig valg med R32

Kjølemiddelet R32 har betydelig lavere GWP enn R410A. R32 ligger på ca. 600 sammenlignet med sin forgjenger R410A som har rundt 2000 GWP, Varmepumper lagd med R32 kjølemedium har en lavere drivhuseffekt og er mer miljøvennlige, energieffektive og vil ha noen prosent bedre varmefaktor.  

Klimaekspertene hjelper deg å finne en løsning tilpasset boligen din

Usikker på hvilken Multi Split løsning du skal gå for, hvor mange innedeler du trenger i forhold til størrelsen på boligen? Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy en løsning som passer din bolig og behov. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller befaring

Usikker på hvor mange inne og/eller utedeler du trenger basert på behovet ditt og størrelse på bolig? Vi hjelper deg gjerne å sette sammen ulike kombinasjoner. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller befaring. I etterkant mottar du et uforpliktende tilbud ut fra det som passer deg og ditt behov best.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.