Multi Split 60x60 Himlingskassett

Panasonic Multi split - flere innedeler til en utedel gir deg mange muligheter!

Et bredt utvalg av muligheter som enkelt kan tilpasses ditt behov 

Denne Multi Split modellen er spesielt utviklet for bruk i hjem, kontorer, butikker og restauranter. Kassetten passer perfekt inn i himlingssystemer på 60x60.

Panasonic tilbyr den beste løsningen for å oppnå de beste temperaturene i hjemmet eller på kontoret. Multi Split varmepumpene produserer de høyeste nivåene av komfort med en meget lav energikostnad og skaper sunn luft uten bakterier, virus og pollen.

Hver utendørsenhet har en grense for antall tilkoblede innendørsenhet, avhengig av antall porter (rom). For å finne den riktige kombinasjonen legger man til kapasitetsindeksen (kW) for hver innendørsenhet man ønsker å koble til. Vi hjelper deg med utregningen!

For maksimal fleksibilitet og tilpassing er Multi Split svaret

Multisystemene til Panasonic er det beste valget for å gjøre hele hjemmet eller kontoret komfortabelt. En kompakt enhet kan tilkobles inntil fem innendørsenheter, som sparer plass på utsiden av bygget.

Hvert rom får uavhengig betjening slik at brukere i rommet får presis temperaturstyring og energibesparelser når rommet ikke er i bruk. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller gratis befaring

sikker på hvor mange inne og/eller utedeler du trenger i forhold til behovet ditt og størrelse på boligen? Vi hjelper deg gjerne å sette sammen ulike kombinasjoner. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller befaring. I etterkant mottar du et uforpliktende tilbud ut fra det som passer deg og ditt behov best.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.