Veggmontert TZ Multi Split kompakt stil

For maksimal fleksibilitet og tilpassing er Panasonic Multi Split svaret

Et bredt utvalg av muligheter som enkelt kan tilpasses ditt behov

Koble til mellom 2 til 5 innendørs enheter med en utendørsenhet

  • Leveres med R32 kjølemiddel
  • Høyeste energieffektivitet A+++
  • Luftrensende funksjoner året rundt med avanserte Etherea veggenheter
  • Betjening via smarttelefon (WIFI) - når som helst og hvor som helst
  • Komfortable temperaturer året rundt med oppvarming og avkjøling
  • Klar for standarder for hjemmeautomatisering (Modbus, KNX, Bacnet)

Veggmontert TZ kompakt stil

Den nye generasjonen TZ-innendørsenheter kombinerer en stilig kompakt innedel, stillegående drift og et spesielt PM 2,5 filter. Innedelen er bare 799 mm bred og perfekt tilpasset begrensede rom eller for eksempel over dører.

Nytt PM 2,5 filter

PM 2,5 er en luft forurenser som kan påvirke menneskers helse drastisk. Størrelsen på svevepartiklene er tretti ganger mindre enn bredden på et menneske hår, noe som essensielt gjør at de er umulige å se med det blotte øyet.. De kan forårsake alvorlige pusteproblemer som akutt bronkitt og lungekreft hos eldre mennesker og små barn.

Aerowings

Panasonics nye Aerowings funksjon benytter seg av to uavhengige blader som konsentrerer luftstrømmen for å kjøle ned så raskt som mulig. Dette hjelper også til med å fordele kald luft jevnt i hele rommet.

Kontroller komforten og strømforbruket med smarttelefon

Med det nye tilbehøret CZ-TACG1 kan du kontrollere komforten og strømforbruket med smarttelefonen eller nettbrettet via WIFI. Du får de samme funksjonene du har hjemme som på kontoret: start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur, uke-timer osv. Du kan enkelt feste CZ-TACG1 tilbehøret til innendørsenheten og koble den til trådløst over routeren hjemme eller på kontoret.

For maksimal fleksibilitet og tilpassing er Multi Split svaret

Multisystemene til Panasonic er det beste valget for å gjøre hele hjemmet eller kontoret komfortabelt. En kompakt enhet kan tilkobles inntil fem innendørsenheter, som sparer plass på utsiden av bygget. 

Hvert rom får uavhengig betjening slik at brukere i rommet får presis temperaturstyring og energibesparelser når rommet ikke er i bruk. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat og/eller befaring

Usikker på hvor mange inne og/eller utedeler du trenger i forhold til behovet ditt og størrelse på boligen? Vi hjelper deg gjerne å sette sammen ulike kombinasjoner. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller befaring. I etterkant mottar du et uforpliktende tilbud ut fra det som passer deg og ditt behov best.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.