Yutampo R32 

Sparer mye energi og kostnader til varmtvann, kan redusere energiforbruket opptil 2/3 deler!

Yutampo er en delt varmepumpe og varmtvannsbereder for produksjon av varmtvann som minimerer miljøpåvirkning samtidig som den opprettholder høy ytelse og et lavere energiforbruk enn en elektrisk bereder.

  • Energisparende tappevannsløsning med Inverter kompressor
  • Høy effektivitet på produksjon av varmtvann på grunn av fornybar energi
  • DUPLEX rustfritt stål for solid kvalitet og korrosjonsbestandighet
  • Leveres i to ulike størrelser: 190L og 270L

Veiledende pris fra kr 29 990,- eks. montasje

Montasje fra kr 8000,-


Fyll ut skjemaet dersom du ønsker å vite mer eller få en skreddersydd løsning på Yutampo R32 som er tilpasset boligen din. Din nærmeste klimaekspert kontakter deg så raskt som mulig etter utfylling!

Også tilgengelig som multisplitt! Les mer her.

*Les mer om produktet lengre ned på siden

Hvordan fungerer det?

Yutampo R32 består av en gulvstående tank og en utedel. Systemet kan produsere varmtvann opp til 55°C (75°C med elektrisk varmeapparat). Tanken sikrer en høy grad av komfort takket være moderne funksjoner samtidig som den gir deg et lavere og mer miljøvennlig energiforbruk.

Yutampo er den første R32 varmepumpe varmtvannsberederen på markedet som er i full overensstemmelse med EN378. Aktiv anode beskyttelse, forsterket isolasjon rundt tanken og det skånsomme kuldemediet R32 sikrer lang levetid. 

Kontroller relevante funksjoner enkelt direkte på tankens smartpanel hvor det er tilgang til uketimer, varmtvannsmodus og nattmodus.

Produser tappevann når strømprisen er rimeligst med timer funksjon

Utnytt det «batteriet» som varmtvannstanken din er og produser tappevann når strømprisene er rimeligst. Normalt sett er kW/t prisen kanskje 25-50 øre lavere om natten, mens prisen stiger igjen i 5-6 tiden om morgenen på ukedager. Ved å stille inn varmepumpens timer til og varme opp tappevann primært om natten, vil du ha godt med varmt vann til familiens morgenforbruk.

En slik innstilling gir deg ytterligere besparelse i kroner og øre, i tillegg til energibesparelsen en Yutampo allerede gir.

Hvor passer Yutampo inn?

Installasjon av Yutampo krever relativt lite inngrep i boligen og er et rimeligere alternativ om man sammenligner med tradisjonelle luft-vann varmepumper. Mulighet for rørlengde på opptil 20 meter og størrelsen på tanken gir også rom for en fleksibel og enkel installasjon.

Yutampo er ypperlig å plassere i nye boliger eller i hus som moderniseres. Større boliger som benytter mye energi til oppvarming av varmtvann vil kunne ha store energibesparelser på å installere en Yutampo R32.

Enkel fjernstyring fra hvor som helst med HiKumo

Appen HiKumo lar deg styre Yutampo selv om du ikke er hjemme. Har du HiKumo installert kan du også få support om feil oppstår uten at installatør må reise ut til deg.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.