Chilly 9000


Svalt inneklima med Chilly 9000 portabel aircondition

Med Chilly 9000 portabel aircondition kan du kjøle ned varm inneluft. Chilly 9000 har høy kjølekapasitet, for rask og effektiv temperatur justering. Med fjernkontrollen kan du enkelt sette i gang kjøling på soverommet, mens du sitter ute og koser deg.

Nyt sommervarmen ute og få behagelig sval temperatur på soverommet, loftstua, kontoret eller andre rom som blir ubehagelig varme om sommeren.

Leveres med hjul og et praktisk bærehåndtak, som gjør maskinen enkel og flytte fra rom til rom.  

Timer funksjon

For mer praktisk bruk er Chilly 9000 utstyrt med timer, slik at du kan komme hjem til behagelig svalt hus. Chilly 9000 har hjul og et praktisk bærehåndtak, som gjør det enkelt og flytte den fra rom til rom.

Sleep mode

Nyt perfekt luft mens du sover eller slapper av, ved å aktivere sleep mode funksjonen på forhånd. Knappen er plassert på fjernkontrollen og er merket med "Sleep".

Trekk varm luft ut

Som alle andre bærbare klimaanlegg krever Chilly 9000 et vindu eller en utgang, så slange for å føre luften ut følger med på kjøpet. Den utvidbare slangen lar deg enkelt trekke ut varmluft gjennom vinduet. 

Inkludert i esken

Trådløs fjernkontroll og slange. NB! På esken som chilly 9000 leveres i står det oppgitt at vinduskitt medfølger, men det følger ikke med og er en trykkfeil på esken.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.