Varmepumpe tilbehør


Vi gjør det vi kan for å øke levetiden på produkter kjøpt av oss, nøl ikke med å kontakt dersom du ønsker å vite mer om et spesifikt tilbehør eller hvis du allerede har kjøpt varmepumpe av oss men ønsker å ettermontere noe. 

Vårt nordiske klima gjør snø, vind og kulde til faktorer som kan minske holdbarhet og levetid på varmepumpen uansett hvor godt produktet i utgangspunktet er. Energibesparelsen til boligen vil også øke ved å ta visse forhånds regler når det kommer til beskyttelse og vedlikehold.

Via Appen Panasonic Smart Cloud får du full energiovervåkning og kontroll over alle funksjoner du har i varmepumpen din. Panasonic Smart Cloud er mulig å ettermontere i alle våre luft luft varmepumper.

Klikk her for å se video av hvordan du enkelt kan synkronisere Comfort Cloud appen med varmepumpen din.

*Kan kobles på alle Panasonic varmepumper som er "klargjort for WIFI" - dette står spesifisert under alle varmepumper solgt hos oss slik at du enkelt finner frem. Kan kobles på både før og etter montering av selve varmepumpen.

Spesial patenten "sparelua" gir ekstra isolasjon og minsker varmetap. Vi har sett reduksjon av varmetap i gassen gå opp mot 5 grader en kald vinterdag. Det gir altså mer varme til din bolig med samme forbruk!

Hvis utedelen slipper det meste av regn og snø så bruker den mindre tid på av-ising som vil gi mer varme inn til boligen. Vi har sett besparelser på over 1000kWh/år ved å bruke beskyttelse til utedelen.  

Et varmepumpe tak kan gi store energibesparelser og fordi utedelen er beskyttet vil den også gi deg en mer effektiv varmepumpe som varer lenger. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.