VARMEPUMPE TILBEHØR

Vi gjør det vi kan for å øke levetiden på produkter kjøpt av oss, nøl ikke med å kontakt dersom du ønsker å vite mer om et spesifikt tilbehør eller hvis du allerede har kjøpt varmepumpe av oss men ønsker å ettermontere noe. 

Vårt nordiske klima gjør snø, vind og kulde til faktorer som kan minske holdbarhet og levetid på varmepumpen uansett hvor godt produktet i utgangspunktet er. Energibesparelsen til boligen vil også øke ved å ta visse forhåndsregler når det kommer til beskyttelse og vedlikehold.


Panasonic Smart Cloud

Alle våre luft varmepumper er klargjort med WIFI styring via Panasonic Smart Cloud. En bruker kan administrere opptil 200 enheter, gi flere tilgang og styre varmepumpen fra hvor og når som helst. Via Appen Panasonic Smart Cloud får du full energiovervåkning og kontroll over alle funksjoner du har i varmepumpen din. 

Panasonic Smart Cloud er mulig å ettermontere i alle våre luft luft varmepumper.

Klikk her for å se video av hvordan du enkelt kan synkronisere Comfort Cloud appen med varmepumpen din.


Panasonic WIFI-kit

WIFI-kittet kan kobles på alle Panasonic varmepumper som er "klargjort for WIFI" - dette står spesifisert under alle varmepumper solgt hos oss slik at du enkelt finner frem. Kan kobles på både før og etter montering av selve varmepumpen.

Med WIFI modulen koblet på varmepumpen kan du enkelt koble varmepumpen opp mot Panasonic Comfort Cloud Appen og fjernstyre varmepumpen selv om du ikke er hjemme.


Sparelua

Spesial patenten "sparelua" utviklet av Kinnan Norge gir ekstra isolasjon og minsker varmetap. Vi har sett reduksjon av varmetap i gassen gå opp mot 5 grader en kald vinterdag. Det gir altså mer varme til din bolig med samme forbruk!


Varmepumpehus 

Et varmepumpe hus kan gi meget store energibesparelser. Hvis utedelen slipper det meste av regn og snø så iser den mindre noe som igjen gir mer varme inn til boligen din. Vi har sett besparelser på over 1000kWh/år ved å bruke beskyttelse til utedelen.  


Varmepumpetak

Et varmepumpetak kan gi store energibesparelser og fordi utedelen er beskyttet vil den også gi deg en mer effektiv varmepumpe som varer lenger.