ICEBREAKER Floor 5.5

Gulvmodell i allround design

Icebreaker Floor er en moderne varmepumpe som gir behagelig varme ned til -25 grader. Smidig design gjør den lett å plassere, den kan bygges helt/delvis inn i vegg eller plasseres hvor panelovnen tidligere sto. Det innebygde Nanoe X luftrensesystemet, sammen med avansert Inverter+ teknologi vil gi deg god komfort året rundt og betydelig friskere inneklima.

*Les mer om produktet lengre ned på siden.

ICEBREAKER Floor 5.5 ferdig montert inkludert tilleggsprodukter til kroner 25 990,-

Alle våre klimaeksperter er F-GASS sertifisert og vil gi deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud. 

Friskt inneklima året rundt med Nanoe X

Nanoe X er basert på nanoteknologi som er automatiserte elektrostatiske vannpartikler på Nano-størrelse renser luften i rommet. Luftrensingen kan gå samtidig eller uavhengig av oppvarming eller kjøling og filteret fjerner lukt og forhindrer visse typer virus og bakterier som sopp, pollen, virus og sigarettrøyk. 

Mer miljøvennlig og mer energieffektivitet med R32

Lett å integrere i hjemmet

Floor er utformet slik at den skal passe til de fleste stiler og er derfor designet i en kompakt størrelse slik at den lett kan integreres i hjemmets dekorasjoner. Modellen er lagd i et stilig design for de som ønsker å ha den fremme, samtidig som den er kompakt nok til at den kan bygges inn i vegg.

WIFI Styring

Icebreaker Floor er kompatibel med WIFI og med WIFI-kit koblet til varmepumpen kan du enkelt styre den med WIFI.  Med WIFI modul tilkoblet kan varmepumpen styres via Panasonic Comfort Cloud Appen og har de samme funksjonene som du finnes på fjernkontrollen.

Styr temperatur og strømforbruk via Pansonic Comfort Cloud

Styr komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via WIFI med Panasonic Comfort Cloud Appen. De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise!

Finn lokal forhandler

Klimaekspertene finner du spredt rundt om i nesten hele Norge, fra Lyngdal i sør til Tromsø i nord. Sjekk hvem som er nærmest deg.

Forsikring

Vi tilbyr 7 år garantert trygghet ved varmepumpe kjøp. Ingen egenandel med 7 år garantert trygghet.

Rentefri delbetaling

Via Resurs Bank kan våre forhandlere tilby rentefri delbetaling over 2 år på Icebreaker varmepumper. Ingen etableringsgebyr.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.