Aquarea T-Cap

Unik teknologi for maksimale besparelser

Aquarea T-Cap forener den beste Hydrokit-teknikken med en varmtvannsbereder i rustfrittstål i øverste kvalitet. På den måten kombineres det beste produktdesignet med prestasjon som utgjør markedets høyeste COP-verdi.

  • Energiklasse A+++
  • Fjernstyring med Aquarea Smart Cloud System
  • Blant markedets høyeste COP
  • Beholder kapasiteten helt ned til -20 grader uten hjelp av tilleggsvarme

Klimaekspertene hjelper deg finne riktig løsning

Usikker på hvilken luft til vann løsning du skal gå for? Ta kontakt med oss og vi er behjelpelige med å svare på spørsmål du måtte ha eller ved å komme på en uforpliktende gratis befaring.

*Les mer om produktet lengre ned på siden.

Perfekt erstatning til oljefyr

Hvis du bruker oljekjel til oppvarming må du innen 1. januar 2020 velge en ny løsning da det blir forbudt å bruke fossilt brensel til oppvarming. En luft til vann varmepumpe er en perfekt erstatning som er mer vennlig både for miljøet og strømregningen din.

En luft til vann varmepumpe tar i bruk luften utendørs og som alle vet er den gratis, i tillegg til at den er en energikilde som medfører minimalt med CO2-utslipp. 

Aquarea Smart Cloud System

Med tilbehøret Aquarea Cloud får du både en praktisk fjernkontroll for tiden du er hjemmefra, samtidig som du kan følge med på varmepumpens strømforbruk. 

Om du velger å gi din installatør tilgang til din varmepumpe via skyen, har du også mulighet for vedlikehold og feilsøkning på avstand. Installatøren kan for eksempel justere innstillingene eller feilsøke varmepumpen via sin data, og skulle en fysisk reparasjon eller service behøves, er det vanligvis nok med bare ett besøk for å kunne fullføre handlingen. Iblant kan eventuelle problemer til og med oppdages og løses før du selv rekker å legge merke til dem 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.