Aquarea T-Cap

Unik teknologi for maksimale besparelser 

Energiklasse A++

Fjernstyring med Aquarea Cloud System

Markedets høyeste COP verdier

5 års kompressorgaranti

Aquarea T-Cap forener den beste Hydrokit-teknikken med en varmtvannsbereder i rustfrittstål i øverste kvalitet. På den måten kombineres det beste produktdesignet med prestasjon som utgjør markedets høyeste COP-verdi.

Perfekt erstatning til oljefyr

Hvis du bruker oljekjel til oppvarming må du innen 1. januar 2020 velge en ny løsning da det blir forbudt å bruke fossilt brensel til oppvarming. En luft til vann varmepumpe er en perfekt erstatning som er mer vennlig for både miljøet og strømregningen din.

Aquarea Cloud System

Med tilbehøret Aquarea Cloud får du både en praktisk fjernkontroll for tiden du er hjemmefra, samtidig som du kan følge med på varmepumpens strømforbruk. 

Om du velger å gi din installatør tilgang til din varmepumpe via skyen, har du også mulighet for vedlikehold og feilsøkning på avstand. Installatøren kan for eksempel justere innstillingene eller feilsøke varmepumpen via sin data, og skulle en fysisk reparasjon eller service behøves, er det vanligvis nok med bare ett besøk for å kunne fullføre handlingen. Iblant kan eventuelle problemer til og med oppdages og løses før du selv rekker å legge merke til dem 

Klimaekspertene hjelper deg

Usikker på hvilken luft til vann løsning du skal gå for? Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy en løsning som passer boligen din og ditt behov. Ta kontakt med oss så er vi behjelpelige med å svare på spørsmål du måtte ha eller ved å komme på en uforpliktende gratis befaring.