Animair Sigma Tower

Ideell temperatur, hver dag - hele året!

Animair Sigma Tower er en ideell løsning for store lokaler med behov for oppvarming og/eller kjøling. Leveres i både en- og trefase versjon. Systemet har en rekke smarte funksjoner som vedlikeholdsvarme, bevegelsesensor,  turbomodus og selvrensefunksjon.

  • Utmerket ytelse ved -20°C og energiklasse A++
  • Vedlikeholdsvarme 8°C
  • 18,5 kW varme rett på gulvet
  • Høy luftstrøm for jevn luftfordeling i store lokaler
  • Smartpanel på selve innedelen for enkel og rask håndtering

Klimaekspertene hjelper deg finne riktig løsning

Din lokale klimaekspert bistår med korrekt dimensjonering av løsning for din bedrift. Ønsker du en gratis befaring er dette også helt uforpliktende. I etterkant av befaring mottar du et tilbud.

Goldenfin på inne- og utedel for maks effektivitet og levetid

Goldenfin er et korrosjonshemmende belegg som beskytter mot saltholdig luft, nedbør og andre luftforurensende elementer. Goldenfin sikrer effektiv ytelse og forlenger varmepumpens levetid. Den beste beskyttelsen på steder med høy luftfuktighet som for eksempel i et Norskt kystklima.

Smart og enkel temperatur styring

Fra smartpanelet på innedelen kan man enkelt justere temperatur og aktivere andre funksjoner.

ALL DC Inverter teknologi

Inverter teknologien lar Animair Sigma Tower tilpasse effektiviteten etter bygningens varme- eller kjølebehov. Ved oppstart trengs ekstra energi for å komme opp/ned i ønsket temperatur. Deretter kreves mindre energi for å opprettholde temperaturen. Teknologien gjør at hastigheten og belastningen av kompressoren varieres, og lar systemet levere jevn temperatur. Dette bidrar til lavere energiforbruk og strømsparing.

Finansiering

I samarbeid med Grenke tilbyr vi finansiering i form av leasing på våre varmepumper til næring og industri. Leasing gjør at din bedrift kan optimalisere sitt energiforbruk uten å belaste driftskapitalen med en høy investeringskostnad. Det er mange fordeler med å velge leasing, som for eksempel at dette vanligvis ikke binder bedriftens øvrige pantesikkerheter, og samtidig bedrer likviditeten ved at kostnadene fordeles over den tiden utstyret benyttes. 

Godt egnet til både røffe- og rene lokaler 

Ytelsen gjør Animair Sigma Tower godt egnet til større og røffe lokaler som verksteder og haller. Innedelens stilrene design gjør også at den er et godt valg for kontorer og utstillingslokaler med behov for oppvarming og kjøling.  

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.