Multi 4-veis takkassett

Takkassetten passer i ulike innemiljø hvor man er spesielt opptatt av et stilrent interiør da den har et rent & elegant design. Den har et bredt installasjonsspekter og passer inn like godt hjemme som til kontorer, butikker og restauranter. Kassetten kan både være en del av et multisplitt system eller den kan brukes som single splitt.

  • R32 kjølemiddel
  • Fra 3,2 - 18,3 kW
  • Stille drift: 23 dB(A)
  • Enkel å kombinere i tak med standard 60x60 himlingssystem
  • Enkel installasjon: kompakt utedel med fleksibel rørlengde
  • Kan gjenbruke gammelt rørsystem
  • Dreneringspumpe inkludert

Lurer du på hvilken størrelse du bør velge?

Det finnes ikke noe fasitsvar, men det er flere ting man bør ta i betraktning når du skal velge størrelse på systemet. Areal, romfordeling, isolasjon og funksjoner er det viktigste. Få hjelp av en av våre installatører til å velge riktig ved å booke en gratis befaring. 

Flere innedeler tilkoblet en utedel gir større fleksibilitet 

Et multi splitt system er det beste valget for å gjøre hele hjem eller kontorer komfortable. En utedel kan tilkobles inntil fem innedeler, som sparer plass på utsiden av bygget og gir mulighet for individuell temperaturstyring av hver enkelt innedel.

Hver utendørsenhet har en grense for antall tilkoblede innendørsenhet, avhengig av antall porter (rom). For å finne den riktige kombinasjonen legger man til kapasitetsindeksen (kW) for hver innendørsenhet man ønsker å koble til. Vi hjelper deg med utregningen!

Utmerket til kontorer, detaljhandel og restauranter

Perfekt til 60x60 himlingssystemer. Tar lite plass og yter høy effektivitet selv ved lave temperaturer. Den kan også kobles til KNX, Modbus og Bacnet-grensesnitt for enkel integrasjon i BMS-systemer. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.