Hitachi Smartbereder + Multi

Et helt unikt produkt på markedet som gir deg både kjøling, oppvarming og tappevann kun ved bruk av en enkel og meget effektiv luft varmepumpe utedel!

Smartbereder + multi er en kombinasjonsløsning som lar deg koble sammen berederen med 1 til 4 innedeler (luft varmepumper) til en enkelt utedel. 

Et svært fleksibelt system med mange kombinasjons muligheter som passer til boliger med energibehov og til mindre boliger med begrenset plass

Kvalifiserer til Enovastøtte på opptil kr 5 000,-

For å få et korrekt dimensjonert anlegg for din bolig, pris på produktene og pris for selve monteringen må man benytte seg av gratis uforpliktende befaring. Din nærmeste klimaekspert kontakter deg så raskt som mulig etter utfylling.

Les mer om produktet og kombinasjoner lengre ned på siden.

Hvordan fungerer teknologien?

Smartberederen er en delt varmepumpe og varmtvannsbereder som varmer opp tappevann ved hjelp av en gulvstående bereder og en luft varmepumpe utedel. Berederen kan ved å kun bruke fornybar energi produsere varmtvann opp til 55°C (og opptil 75°C med elektrisk back-up element som er innebygget i berederen).

Varmepumpen i Smartberederen har en COP på 3.2 som betyr at effekten du får igjen er mer enn 3 ganger høyere enn strøm som brukes for å produsere varmtvann. R32 kuldemediet minimerer miljøpåvirkning samtidig som Inverter kompressoren i utedelen opprettholder høy ytelse og et mye lavere energiforbruk enn elektriske beredere.

Hitachi Smartbereder er den første R32 varmepumpe varmtvannsberederen på markedet som er i full overensstemmelse med EN378.

Kompatibel med en rekke Hitachi innedeler med ulikt design

Velg mellom to ulike veggmodeller og en gulvmontert modell. Går du for et annlegg med flere innedeler kan du ha forskjellige innedeler med ulike design på samme system.

Hvor passer Smartbereder+Multi inn?

Smartberederen og kombinasjonsløsningen smartbereder + multi er ypperlig å plassere både i nye boliger og boliger som moderniseres. Større boliger som benytter mye energi til oppvarming av tappevann vil kunne ha store energibesparelser ved å installere en Hitachi Smartbereder.

Selve installasjonen krever svært lite inngrep i boligen og er et rimeligere alternativ om man sammenligner med tradisjonelle luft-vann varmepumper.

To forskjellige størrelser på berederen og stor fleksibilitet i rørlengde gir også rom for en enkel og fleksibel installasjon:

  • Individuell rørlengde mellom utedel og luft- innedelene kan strekke seg fra 3 til 25 meter

  • Høydeforskjell mellom utedel og innedeler kan nå opptil 20 meter

  • Høydeforskjellen mellom innedelene kan være opptil 5 meter

  • Rørlengde mellom utedel og bereder kan strekke seg fra 5 meter og opptil 20 meter

  • Høydeforskjell mellom utedel og tank kan være opptil 10 meter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.