Animair Omega 40

Omega 40 er en kraftplugg utviklet for og gi god effekt i tøft nordisk klima. Markedets eneste varmepumpe som er fabrikktestet helt ned til -35°C. 

Omega har alle funksjoner som forventes av de beste nordiske toppmodellene og har svært stillegående drift både inne- og ute. Den har et elegant design som glir pent inn i de fleste hjem.

  • Vedlikeholdsvarme på 8°C
  • GoldenFin korrosjonsbeskyttelse
  • WIFI & APPstyring
  • Fabrikkgarantert helt ned til -35°C

Pris fra kr 1 329,- pr. mnd inkl. standard montering og tilbehør. 

Pris uten rentefri delbetaling fra kr 29 990,- inkl. standard montering, tilbehør og 7 års garantert trygghet. 

Energieffektivitet i kombinasjon med meget høy varmeeffekt 

Omega er en kraftplugg utviklet for og gi god effekt i tøft nordisk klima. Fabrikkgarantert ned til -35 °C. 

Stille modus og smart luftfordeling med swing

Omega lar deg velge mellom fire ulike lydnivå der ultra low med 20 dB(A) er lavest. Viftehastigheten skrus ned slik at innedelen jobber veldig stille. Swing funksjonen lar deg også definere retning på luftstrømmen fra innedelen. Velg om luften skal styres i en bestemt retning, eller om den skal svinge kontinuerlig for å spre luften i flere retningen.

Bedre beskyttelse med GoldenFin

I tillegg til god ytelse i kaldt vær, har Omega 40 korrosjonsbeskyttelsen Goldenfin på både inne- og utedel for ekstra beskyttelse mot slitasje fra vær, vind og spesielt saltholdig luft.

Elegant design som blender inn i de fleste hjem

Omega har alle funksjoner som forventes av de beste nordiske toppmodellene og har svært stillegående drift både inne- og ute. Den har et elegant design som glir pent inn i de fleste hjem.

WIFI og APPstyring

Omega leveres med WIFI modul som tilbehør og via APPen NethomePlus kan du kontrollere varmepumpen selv om du ikke er hjemme. Alle funksjonene som er tilgengelige fra den trådløse fjernkontrollen og innedelens smartpanel finner du også enkelt i appen. WIFI dongelen selges som tilbehør for kr 1,- og settes inn i innedelen i etterkant av installasjon.

NethomePlus kan lastes ned til både Apple og Google store, og kan brukes på både nettbrett og mobil.

Inkludert ved kjøp av Omega 40

Vårt norske klima gjør snø, vind og kulde til faktorer som kan minske holdbarhet og levetid på varmepumpen uansett hvor godt produktet i utgangspunktet er. Energibesparelsen inn til boligen vil også øke ved å ta visse forhåndsregler når det kommer til beskyttelse og vedlikehold.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.