LUFT VARMEPUMPER

En varmepumpe uansett behov hos Klimaekspertene. Våre varmepumper er nøye utvalgt med tanke på ytelse, komfort og vårt nordiske klima. Hos oss finner du merkene Panasonic, Hitachi og Icebreaker.

Luft til luft varmepumpe

Luft til luft, eller "luft luft" varmepumpen er den vanligste typen varmepumpe i Norge. Varmepumpen henter kald luft utenfra og leverer den varm innendørs. Varmepumpene kommer i forskjellige størrelser og utforminger, men tar ikke opp særlig med plass og er enkle å installere.

Det kan være mye penger å spare på oppvarming ved å bytte til en luft luft varmepumpe men hvor mye avhenger av type bolig man bor i, hvor stor del av oppvarmingen varmepumpen skal stå for og hvilken type oppvarming man bytter i fra. Innedelen av varmepumpen som varmer opp boligen inneholder flere forskjellige filtre som renser lufta og bidrar til et bedre inneklima. Denne type varmepumpe kan brukes i eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter.

Finn lokal forhandler

Klimaekspertene finner du spredt rundt om i nesten hele Norge, fra Lyngdal i sør til Tromsø i nord. Sjekk hvem som er nærmest deg. 

Rentefri delbetaling

Via Resurs Bank kan våre forhandlere tilby rentefri delbetaling over 2 år på Icebreaker varmepumper. Ingen etableringsgebyr. 

Forsikring

Vi tilbyr 7 år garantert trygghet ved varmepumpekjøp. Ingen egenandel med 7 år garantert trygghet.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.