LUFT LUFT VARMEPUMPER

Vi tilbyr 7 år garantert trygghet ved varmepumpe kjøp!

7 års garantert trygghet gir deg erstatning ved uforutsette hendelser og maskinskade for år 6 og 7. Under hele perioden på 7 år gir trygghets garantien erstatning for skader ved lynnedslag, storm og snøstorm! 

Les mer om 7 års garantert trygghet her.


VARMEPUMPE UTVALG 

Klimaekspertene fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.

Luft til luft varmepumpe

Luft til luft, eller "luft luft" varmepumpen er den vanligste typen varmepumpe i Norge. Varmepumpen henter kald luft utenfra og leverer den varm innendørs. Varmepumpene kommer i forskjellige størrelser og utforminger, men tar ikke opp særlig med plass og er enkle å installere.

Det kan være mye penger å spare på oppvarming ved å bytte til en luft luft varmepumpe men hvor mye avhenger av type bolig man bor i, hvor stor del av oppvarmingen varmepumpen skal stå for og hvilken type oppvarming man bytter i fra. Innedelen av varmepumpen som varmer opp boligen inneholder flere forskjellige filtre som renser lufta og bidrar til et bedre inneklima. Denne type varmepumpe kan brukes i eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter.

Om våre luft luft produkter

Alle Klimaekspertenes luft luft varmepumper er fra Panasonic. Panasonic leverer med 10 års kompressorgaranti og alle deres varmepumper er lagd med det miljøvennlige kjølemiddelet R32. Alle pumpene i vårt sortiment er klargjort for WIFI styring, samt at noen modeller har dette innebygd.

Når du kjøper en luft luft produkt av Klimaekspertene skal du være trygg på at denne er tilpasset robuste nordiske klimaet vi lever i. Alle våre installatører er F-GASS sertifiserte og går jevnlig gjennom kursing for å være oppdatert på det nyeste i vår bransje. Om du er usikker på hvilken type modell som passer for boligen din og ditt behov hjelper vi deg mer enn gjerne med å komme med et forslag til løsning og plassering som er tilpasset boligen din.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.