ICEBREAKER Eco

Mest for pengene med Icebreaker Eco

Vår allround bestselger med god varmeeffekt og diskret design på både innedel- og fjernkontroll. I tillegg leveres Icebreaker Eco nå med luftrensefilteret nanoe X som sørger for optimalt inneklima året rundt. 

Funksjonen vedlikeholdsvarme gjør Ecomodellene  til et godt valg både til hjemmet og til fritidsboligen. Driftstestet ned til -25.

Scroll ned for mer produktinfo* 

Pris fra kr 1 246,- pr. mnd inkl. standard montering og tilbehør.

Pris uten rentefri delbetaling fra kr 27 990,- med ResursBank.

Rene linjer i ett matt design 

- Skapt for å passe inn i skandinaviske hjem i både utforming og ytelse

De oppgraderte Eco modellene kommer i ett nytt sømløst design og med en oppgradert fjernkontroll med en ren, enkel og ergonomisk utforming.

Nå enda mer varmeeffekt

Eco får du i tre varianter; Eco 6.5, 7.4 og 8.3 der Eco 8.3 har høyest varme og kjølekapasitet. Hvilken modell du skal velge kommer an på arealet varmepumpen skal være i, planløsning og tilstanden til boligen din. Uansett hvilket behov du har kan Eco enkelt tilpasses deg og din bolig!

Eco nå også med luftrensefilteret Nanoe X

Luftfilteret nanoe X gir dokumentert effekt i hemming av bakterier, virus og allergener som fra for eksempel influensa virus og pollen støv. Bidrar også til å fjerne vond lukt. 

Smartere energiforbruk med WIFI

Innebygget WIFI gjør at du enkelt kan styre varmepumpen via App selv om du ikke er hjemme.

Et miljøvennlig valg med R32

Icebreaker Eco leveres med kjølemiddelet R32 som er mer skånsomt for både miljøet og varmepumpens kompressor. 

De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise. Via Panasonic Comfort Cloud Appen kan du styre start/stopp, innstilt temperatur og uke-timer. Opprett flere brukere og la for eksempel leieboeren styre temperaturen i sin disponible del.

Styr varmepumpen med stemmen

Ved å koble Icebreaker Eco sammen med Panasonic Cloud Appen kan alt nå talestyres via Google Assistent eller Amazon Alexa. 

Sammenlignet med andre kjølemidler som er vanlige å bruke i varmepumper (for eksempel R410A) har R32 en betydelig mindre miljøpåvirkning. I tillegg har R32 ca. 10 % bedre oppvarmingseffekt enn R410A. Har du en varmepumpe med R32 kjølemiddel vil du altså få 10% lavere strømregning enn om du hadde hatt en varmepumpe som bruker R410A.  

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.