MULTI SPLIT VARMEPUMPE

Vi tilbyr 7 år garantert trygghet når du handler varmepumpe hos oss!

7 års garantert trygghet gir deg erstatning ved uforutsette hendelser og maskinskade for år 6 og 7. Under hele perioden på 7 år gir trygghets garantien erstatning for skader ved lynnedslag, storm og snøstorm.

Les mer om 7 års garantert trygghet her.


VARMEPUMPE UTVALG MULTI SPLIT

Skreddersydde løsninger til hjemmet med 

Multi Split

Leveres med det mest miljø-vennlige kuldemediet på markedet - R32

Koble til opptil 5 innedeler på en enkelt utedel 

Juster temperatur og luftstrøm individuelt på hver enkelt innedel 

Fjernstyr systemet med WIFI hvor enn du selv befinner deg 

Perfekt for boliger med flere etasjer eller i større hus 

Kan skreddersys til akkurat dine ønsker og din bolig sitt behov 

Multi Split varmepumper

Systemet Multi Split gjør det mulig å koble en utedel opp mot inntil fem innendørsenheter som sparer plassbehovet på utsiden av boligen din. Hvert rom med en innedel får uavhengig betjening slik at man får presis temperaturstyring og optimale energibesparelser når rommet ikke brukes. Hver utendørsenhet har en grense for antall tilkoblede innendørsenheter, avhengig av antall porter(rom). For å finne den riktige kombinasjonen legger man til kapasitetsindeksen (kW) for hver innendørsenhet man ønsker tilkoblet. 

Klimaekspertene hjelper deg gjerne med utregningen og med å finne en løsning som passer til boligen din.  

Om Klimaekspertenes Multi Split modeller

Alle Klimaekspertens multi split varmepumper leveres av Panasonic. Panasonic varmepumper leveres med 10 års kompressorgaranti og er enkle å installere. Multi Split er det beste valget om du ønsker å gjøre hele hjemmet eller kontoret komfortabelt. En varmepumpe fra Panasonic skaper sunn luft uten virus, bakterier, pollen og lukt..

Alle Klimaeksperten installatører er F-GASS sertifiserte slik at du skal føle deg trygg og sikker på at du får et riktig installert produkt. Vi følger opp fra A til Å og hjelper med alt fra installasjon, spørsmål/svar samt service av varmepumpen når det er nødvendig.

Om Panasonic Varmepumper

Panasonic varmepumper er utviklet for å passe alle typer hjem og boliger. Panasonic tilbyr et komplett utvalg varmepumper som er utviklet spesielt for nordisk klima og bruksmåte i norden. Slik kan du være trygg på at du enkelt finner den beste løsningen for akkurat din bolig - uavhengig om du ønsker et veggmontert system, en gulvmodell og/eller et multisplitt system. Alle Panasonic sine varmepumper er miljøvennlige og benytter det mest miljøvennlige kuldemediet på markedet R32. 

Utvalget omfatter flere forskjellige modeller som på hver sin måte passer til forskjellige boligtyper. Ved en enkel luft til luft innedel finner du seriene Etherea, Flagship og Heatcharge. Ønsker du en tilkoblings løsning hvor du kan koble sammen opptil 5 innedeler til en utedel har Panasonic et bredt utvalg i serien Panasonic Free Multi. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.