Multi split varmepumper

Multi split gjør det mulig å koble 5 innedeler på en utedel. Velg mellom flere ulike innedeler som passer både vegg og gulvmontering, og få en løsning som er skreddersydd til din bolig og for best mulig komfort til ditt hus. R32 i hele sortimentet.

Dette er multisplitt varmepumpe

Jevn & stabil temperatur i alle rom. Du trenger bare en utedel. Lavere energibehov for oppvarming i hele boligen. Velg mellom ulike modeller tilpasset hvert rom, både vegg- og gulvmodeller. Innedelene kan styres individuelt. Kan også brukes til kjøling. Billigere enn å kjøpe & installere flere varmepumper.

Populære kombinasjoner

ICEBREAKER Multi X-Large

10,6 kW • A++ • Inverter+ • R32 • WIFI • Tilbehør inkl. • Tre innedeler 


Pris fra kr 45 990,- eks. montering

Multi Split varmepumper

Multi split varmepumper gjør det mulig å koble en utedel opp mot flere innedeler som sparer plassbehovet på utsiden av boligen din. Hvert rom med en innedel får uavhengig betjening slik at man får presis temperaturstyring og optimale energibesparelser når rommet ikke brukes. Hver utendørsenhet har en grense for antall tilkoblede innendørsenheter, avhengig av antall porter(rom). For å finne den riktige kombinasjonen legger man til kapasitetsindeksen (kW) for hver innendørsenhet man ønsker tilkoblet. 

Om Klimaekspertenes Multi Split modeller

Vi tilbyr Multi Split varmepumper fra Panasonic, Hitachi og Animair. Ett multisplitt system er det beste valget for deg som ønsker varmepumpe som en total oppvarmingsløsning i hjemmet. Kort fortalt er et slikt anlegg virkelig skreddersøm, da det finnes tusenvis av ulike kombinasjons muligheter. 

Alle våre installatører er F-GASS sertifiserte og går jevnlig gjennom kursing slik at du skal føle deg trygg og sikker på at du får et riktig installert produkt. Vi følger opp fra A til Å og hjelper med alt fra installasjon, spørsmål/svar samt service av varmepumpen når det er nødvendig.

Panasonic Varmepumper

Panasonic varmepumper leveres med 10 års kompressorgaranti og er enkle å installere. 

Panasonic varmepumper er utviklet for å passe alle typer hjem og boliger. Panasonic tilbyr et komplett utvalg varmepumper som er utviklet spesielt for nordisk klima og bruksmåte i norden. Slik kan du være trygg på at du enkelt finner den beste løsningen for akkurat din bolig - uavhengig om du ønsker et veggmontert system, en gulvmodell og/eller et multisplitt system. 

Utvalget i Panasonics Free Multi serie omfatter flere ulike modeller som på hver sin måte kan tilpasses de aller fleste boligtyper. Maksimalt kan man koble til 5 innedeler på en og samme utedel i Free Multi serien - det åpner for veldig stor fleksibilitet og virkelig skreddersøm.

Hitachi varmepumper

Hitachi er en av verdens største produsenter av kjøle- og oppvarmingsløsninger til privat og proffmarkedet. Med et sterkt fokus på innovasjon og miljø jobber Hitachi med å utvikle et bredt spekter av varme- og oppvarmingsløsninger til rom hvor folk kan trives. 

Animair varmepumper

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.