Om Klimaekspertene

Klimaekspertene er en del av kinnangruppen og eies og drives av Kinnan Norge AS. Klimaekspertene består av et utvalg varmepumpe installatører som felles samarbeider om installasjon, support og salg av varmepumper og inneklima løsninger

Klimaekspertene ble startet av Kinnan Norge AS som igjen er en del av det nordiske Kinnan konsernet. 


Markedets dyktigste og mest kompetente varmepumpe installatører

Alle installatører i Klimaekspertene er F-GASS sertifiserte og går jevnlig gjennom kursing for å være oppdatert på de siste trender, normer og utvikling i vår bransje. 

Når du handler hos klimaekspertene kan du være trygg på at du får et riktig installert produkt og den veiledningen du trenger for å bruke din nye varmepumpe riktig.

Et support team i ryggen

Vi er her for deg både før, under og etter installasjon. Vi er behjelpelige med service og vedlikehold av ditt produkt uavhengig av om det er kjøpt av oss eller ikke og kan svare deg på spørsmål via telefon, e-post og chat. 

Vi utfører service og vedlikehold på alle typer varmepumper.

Miljø policy

Engasjement for miljøet er en av klimaekspertenes kjerneverdier. Gjennom produktene vi selger ønsker vi å bidra til et forbedret miljø og redusert energiforbruk. 

Vårt miljøarbeid gjenspeiles via vurderingene vi tar når vi vurderer livssyklusen for våre produkter og samarbeid vi har med etablerte testinstitusjoner for å kontrollere produktene, Vi overgår de lover og regler som finnes for å ta hensyn til miljøet og oppmuntrer innenfor rammene av vår innflytelse at våre partnere og leverandører også følger de samme prinsipp som oss.

Våre produkter

Vi fører et bredt utvalg av varmepumper fra Panasonic, Hitachi og våre egne varemerker Icebreaker og Animair. Vi tilbyr luft til luft, luft til vann og multisplitt varmepumper. 

I tillegg fører vi en rekke varmepumpe tilbehør som er nøye utvalgt for å kvalitetssikre produktet med tanke på ytelse og varmepumpens levetid, men også for å gi enda større energibesparelser for våre kunder og minst mulig miljøpåvirkning.


Adresse hovedkontoret: Barstølveien 44, 4636 Kristiansand S
Organisasjonsnummer: 913645499​


Telefon: 406 98 200​
E-post: post@klimaekspertene.noVi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette. 

Klimaekspertene anbefales av varmepumpeportalen.no