Aquarea All In One

Oppvarming, kjøling og varmtvann med All In One

Beholder kapasiteten ned til -20 grader uten hjelp fra strømvarmer

Fra 3kW til 

16 kW

Kompakt og stillegående utendørsenhet

5 års kompressorgaranti

10 års garanti på den rustfrie vanntanken

En komplett løsning til hjemmet 

All In One integrerer den beste Hydrokit-teknologien med en tank i rustfritt stål av førsteklasses kvalitet. Slik kombinerer Panasonic det beste produktdesignet med optimal ytelse for å oppnå markedsledende COP-verdier.

Spar opptil 80% av energikostnadene dine.

Spar plass og opptil 50 % innstallasjonstid

All In One er rask og enkelt og installere fordi rørene kommer ferdig monterte fra fabrikken er det mulig å spare opptil 50% av installasjons tiden. Rør koblingene er plassert nederst på inne delen for å gjøre installasjonen så enkel som mulig.

All in One er en plassbesparende løsning med både hydromodul og tank i en egen beholder som gjør rørene mindre synlig, i tillegg til at man unngår at varmepumpen tar opp unødvendig mye plass.Full kontroll på inneklima og strømforbruk selv om du ikke er hjemme

Med tilbehøret Aquarea Cloud kan du fjernstyre komfort og strømforbruk selv om du ikke er hjemme via WIFI. 

De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise. Via appen kan du styre start/stopp, drifts modus, innstilt temperatur, romtemperatur og uke-timer.Usikker på hvilken luft til vann løsning du skal velge eller ønsker du gratis befaring?

Klimaekspertene hjelper deg med å skreddersy en løsning tilpasset deg og din boligs behov. Ta kontakt med oss så er vi behjelpelige med å svare på spørsmål du måtte ha eller ved å komme på en uforpliktende gratis befaring.  

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.