Icebreaker tilbehør

Alltid mer på kjøpet enn "bare" en varmepumpe ved kjøp av varmepumpe i vårt Icebreaker sortiment!

Hvilket utstyr som brukes under montering og hvilke tiltak man gjør etter at varmepumpa er satt opp spiller en stor rolle for om produktet presterer slik det skal og ikke begynner å levere dårligere etter en periodes bruk. Spesielt er dette viktig å ta med i betraktning i vårt norske robuste og varierte klima.


Spesial patenten "sparelua" gir ekstra isolasjon og minsker varmetap. Vi har sett reduksjon av varmetap i gassen gå opp mot 5 grader en kald vinterdag.  

Et varmepumpe tak kan gi store energibesparelser og fordi utedelen er beskyttet vil den også gi deg en mer effektiv varmepumpe som varer lenger.  

X-Scent frisker opp rommet hvor varmepumpen er plassert og holder unna vond lukt.

Aktivt kull fungerer svært godt til å absorbere gasser, virus, allergener og generelt uønskede element som finnes i luft.  

Sparestrømpa beskytter installasjonen mot UV-stråling, fugler og generelt vårt varierte nordiske klima.

7 års garantert trygghet gir deg erstatning ved uforutsette hendelser og maskinskade for år 6 og 7. Under hele perioden på 7 år gir trygghets garantien erstatning for skader ved lynnedslag, storm og snøstorm!


Usikker på hvilken Icebreaker som passer best hjemme hos deg?

Hos oss er befaring alltid gratis og uforpliktende! Din lokale Klimaekspert gir deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på varmepumpen.