ICEBREAKER Premium 7.5 NEO

Rå ytelse selv i bitende kulde. Utviklet spesielt for vårt røffe og skiftende klima og har et bredt spekter av innovative og energisparende egenskaper, i tillegg til at innedelen er en eksepsjonelt god luftrenser. 

Driftstestet ned til -35°C og bygget med Inverter+ kompressor og Bluefin utedel som sørger for maks energieffektivitet selv på virkelig kalde dager. 

*Les mer lengre ned på siden.

Icebreaker Premium 7.5 inkl. standard montering og tilbehør kr 1 412,- pr. mnd

Pris uten rentefri delbetaling kr 31 990,- inkl. standard montering og tilbehør

Din lokale Klimaekspert gir deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på varmepumpen. 

Gjør hjemmet ditt komfortabelt,
renere og et hyggeligere sted å være
uavhengig av temperatur og årstid.

- Ende til ende spjeld som forsterker ytelsen og dekker boliger med stort oppvarming og kjølebehov. Ny peisfunksjon gjør at du kan fyre med ved samtidig og få hjelp av varmepumpen til å spre varmen.

5,70 SCOP

Driftstestet til -35°C

Nordisk modell

Rå ytelse selv i bitende kulde

Utviklet spesielt for vårt røffe og skiftende klima og har et bredt spekter av innovative og energisparende egenskaper. Driftstestet ned til -35°C og bygget med Inverter+ kompressor som sørger for maks energieffektivitet selv på virkelig kalde dager. 

Nanoe X kan redusere visse typer bakterier og virus i luften med opptil 99%

Luftfilteret nanoe X gir dokumentert effekt i hemming av bakterier, virus og allergener som fra for eksempel influensa virus og pollen støv. Bidrar også til å fjerne vond lukt. 

Les mer om ulike tester utført av Panasonic her.

Bluefin hindrer dannelse av korrosjon på varmepumpens utedel

Les mer om Bluefin her.

Full kontroll over temperatur & strømforbruk

Innebygd WIFI gjør det enkelt å kontrollere temperaturen når, hvor og på den måten som passer deg best via Comfort Cloud. Du kan også koble Appen sammen med taleassistentene Google og Amazon Alexa. Styr og overvåk varmepumpen i bilen, fra kontoret eller fra sofaen kun med å bruke stemmen.

Velg mellom to farger på innedelen

Premium Dark har samme specs, størrelse og råskap som den originale Premium innedelen. Forskjellen er at den er grafittgrå og passer inn i enda flere hjem. Les mer om den her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.