ICEBREAKER Premium

Toppmodellen

Icebreaker Premium er trolig den råeste varmepumpen lagd for nordisk klima noensinne! Premium er energieffektiv og pålitelig ved utendørstemperaturer helt ned til -35°C. 

På grunn av varmekapasitet, behagelig kjøling og det unike anti korrosjonsbelegget Bluefin vil varmepumpen gi jevn varme hele året uavhengig av klimaet der du bor.

NB! Trykk på knappen og last ned for å lese alle produktspesifikasjoner. 

En detalj som forandrer alt for oss i Norge

Icebreaker Premium leveres i dag som den eneste på markedet med korrosjonsbeskyttelsen BLUEFIN for å forhindre dannelse av korrosjon. 

 De fleste varmepumper leveres med en radiator i utedelen som er laget av ren aluminium. Aluminium korroderer raskt og får et hvitt belegg, spesielt kan dette oppstå raskt i ett Norsk kystnært klima. Korrosjon isolerer som resulterer i dårligere energioverføring fra uteluften til innedelen. 

Med Bluefin blir energioverføringen mer effektiv fordi man unngår dannelse av korrosjon. Når mer varme kommer inn kontinuerlig og varmepumpen slipper å jobbe ekstra pga. korrosjons belegg vil avrimingene av utedelen bli mer effektive som bidrar til mindre slitasje og lengre levetid på produktet.

Høyeste energieffektivitetsklasse: A+++

Icebreaker Premium kan gi 5,38 ganger mer varme med samme forbruk som en' elektrisk ovn.

Med Icebreaker Premium har Panasonic kombinert den beste teknologien som gir høy komfort og effektivitet året rundt. Inverter kompressoren, hjertet i varmepumpen, gjør at det oppnås et høyt nivå av energieffektivitet som resulterer i en betraktelig reduksjon av driftskostnader. Systemet varmer selv ved en utetemperatur på -35 °C.

Frisk luft året rundt med nanoeX

NanoeX produserer 4 800 milliarder OH-radikaler som gir usedvanlig god effekt i hemming av bakterier, virus og allergener som for eksempel pollen støv. Bidrar også til å fjerne vond lukt.

Med en betydelig andel av befolkningen som plages av astma og allergi har Panasonic utviklet et revolusjonerende luftrensingsystem som kan forbedre inneklimaet. 

nanoeX fungerer hånd i hånd med mild dry cooling-funksjonen på Icebreaker Premium som er med på å redusere uønskede bivirkninger av luftkondisjonering som for eksempel tørr hud og munn ved å opprettholde luftfuktigheten i rommet.

Stilrent design

Matt stilrent design gjør at Icebreaker Premium blender lett inn i omgivelsene.

Icebreaker Premium leveres i et stilrent design og med trådløs fjernkontroll som er forskjellig fra sin forgjenger. Den matte overflaten gjør at modellen sklir lett inn i omgivelsene den er plassert i og blir en naturlig del av hjemmet.

Kontroll på strømforbruket uansett hvor du er

Icebreaker Premium har innebygd WIFI som gjør at du enkelt kan styre varmepumpen via Panasonic Comfort Cloud Appen uansett hvor du selv befinner deg.

De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise. I appen kan du styre start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur og uke-timer. Opprett flere brukere og gi for eksempel barna styre sitt eget rom, eller bruk fjernstyring til å justere opp eller ned varmen hvis du glemte det før du dro hjemmefra.

Via Comfort Cloud kan du også gi våre teknikere adgang til å sjekke status på varmepumpen via fjernstyring når det er tid for service. Det gjør det enkelt, raskt og billig å få eventuell hjelp og service!

Inverter+ teknologi

Forhindrer unødvendig bruk av strøm og holder temperaturen på stabilt jevnt nivå.

Inverter teknologi fungerer slik at den stiller automatisk rotasjonshastigheten til kompressoren i varmepumpen. Det gjør det mulig å bruke mindre energi for å opprettholde innstilt temperatur samtidig som varmepumpa kan kjøle seg ned og varme rommet raskere ved oppstart. 

Et miljøvennlig valg med R32

Icebreaker Premium leveres med kjølemiddelet R32 som er mer skånsomt for kompressoren og derfor øker varmepumpens levetid.

Varmepumper som benytter det kjølemiddelet R32 viser også en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. Sammenligner vi GWP-verdien mellom R410A og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel.


gratis befaring hjemme hos deg

Hos oss er befaring alltid gratis og uforpliktende! Din lokale Klimaekspert gir deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på varmepumpen. 

ICEBREAKER Premium ferdig montert inkludert Icebreaker tilbehør kun kroner 25 990,-

Dette får du med når du kjøper ICEBREAKER Premium

Et trygt kjøp med kvalitet i alle ledd både før og etter installasjon!


Installasjon av F-GASS sertifisert Klimaekspert

Alle montører i Klimaekspertene er F-GASS sertifiserte og går jevnlig gjennom kursing for å oppdateres på det siste i vår bransje. I gjennomsnitt har hver enkelt montør i Klimaekspertene jobbet med varmepumper og inneklimaløsninger i 12 år. Vi kan faget!

Ordinær pris: Fra kr 5000,-

VarmepumpeTAK

Å beskytte varmepumpens utedel er det samme som å sette bilen carport, du slipper å bruke tid på å fjerne snø, is, løv og andre ting som kan legge seg på varmepumpens utedel. En beskyttet varmepumpe vil være mer energieffektiv og bidra til økte besparelser for deg, faktisk kan en beskyttet varmepumpe øke din energibesparelse med over 1000 kWh i året!  

Ordinær pris kr 1490,-

SpareLUA

Spesial patenten "sparelua" utviklet av Kinnan Norge gir ekstra isolasjon og minsker varmetap. Vi har sett reduksjon av varmetap i gassen gå opp mot  5 grader en kald vinterdag.. Det gir altså  mer varme til din bolig med samme forbruk! 

Ordinærpris kr 490,-

X-Scent Rom Forfrisker

X-Scent frisker opp rommet hvor varmepumpen er plassert og holder vond lukt unna. X-Scent kommer i en beholder av aluminium og festes enkelt ved innsuget på varmepumpen ved hjelp av klipsen som medfølger. Juster enkelt hvor mye duft du selv ønsker.

Ordinær pris: Kr 299,-

SpareSTRØMPA

Sparestrømpa beskytter installasjonen mot UV-stråling, fugler som hakker på isolasjonen og generelt vårt varierte nordiske klima.

Sparestrømpa fører også til enda mindre varmetap på utsatte deler av installasjonen. 

Ordinær pris: Kr 290,-

X-Active Carbon Filter

Aktivt kull har ekstremt gode egenskaper til å absorbere gasser, lukter, virus, bakterier, allergener og andre uønskede elementer som befinner seg i luften.

Det aktive kullet i filteret begynner å reagere straks den lufttette posen åpnes og forventet effektivitet er 3 måneder.

Ordinær pris: Kr 299,-