ICEBREAKER Premium

Toppmodellen

Icebreaker Premium er trolig den råeste varmepumpen lagd for nordisk klima noensinne! Premium er energieffektiv og pålitelig ved utendørstemperaturer helt ned til -35°C. 

På grunn av varmekapasitet, behagelig kjøling og det unike anti korrosjonsbelegget Bluefin vil varmepumpen gi jevn varme hele året uavhengig av klimaet der du bor.

Dette får du når du kjøper ICEBREAKER Premium


ICEBREAKER Premium ferdig montert inkludert tilbehør kun kroner 25 990,-

Hos oss er befaring alltid gratis og uforpliktende! Din lokale Klimaekspert gir deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på varmepumpen. 

*Les mer om produktet lengre ned på siden.

Få en gratis uforpliktende befaring

En detalj som forandrer alt for oss i Norge

Icebreaker Premium leveres i dag som den eneste på markedet med korrosjonsbeskyttelsen BLUEFIN for å forhindre dannelse av korrosjon. 

 De fleste varmepumper leveres med en radiator i utedelen som er laget av ren aluminium. Aluminium korroderer raskt og får et hvitt belegg, spesielt kan dette oppstå raskt i ett Norsk kystnært klima. Korrosjon isolerer som resulterer i dårligere energioverføring fra uteluften til innedelen. 

Med Bluefin blir energioverføringen mer effektiv fordi man unngår dannelse av korrosjon. Når mer varme kommer inn kontinuerlig og varmepumpen slipper å jobbe ekstra pga. korrosjons belegg vil avrimingene av utedelen bli mer effektive som bidrar til mindre slitasje og lengre levetid på produktet.

Høyeste energiklasse: A+++

Icebreaker Premium kan gi 5,38 ganger mer varme med samme forbruk som en' elektrisk ovn.

Med Icebreaker Premium har Panasonic kombinert den beste teknologien som gir høy komfort og effektivitet året rundt. Inverter kompressoren, hjertet i varmepumpen, gjør at det oppnås et høyt nivå av energieffektivitet som resulterer i en betraktelig reduksjon av driftskostnader. Systemet varmer selv ved en utetemperatur på -35 °C.

Frisk luft året rundt med nanoeX

NanoeX produserer 4 800 milliarder OH-radikaler som gir usedvanlig god effekt i hemming av bakterier, virus og allergener som for eksempel pollen støv. Bidrar også til å fjerne vond lukt.

Med en betydelig andel av befolkningen som plages av astma og allergi har Panasonic utviklet et revolusjonerende luftrensingsystem som kan forbedre inneklimaet. 

nanoeX fungerer hånd i hånd med mild dry cooling-funksjonen på Icebreaker Premium som er med på å redusere uønskede bivirkninger av luftkondisjonering som for eksempel tørr hud og munn ved å opprettholde luftfuktigheten i rommet.

Stilrent design

Matt stilrent design gjør at Icebreaker Premium blender lett inn i omgivelsene.

Icebreaker Premium leveres i et stilrent design og med trådløs fjernkontroll som er forskjellig fra sin forgjenger. Den matte overflaten gjør at modellen sklir lett inn i omgivelsene den er plassert i og blir en naturlig del av hjemmet.

Kontroll på strømforbruket uansett hvor du er

Icebreaker Premium har innebygd WIFI som gjør at du enkelt kan styre varmepumpen via Panasonic Comfort Cloud Appen uansett hvor du selv befinner deg.

De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise. I appen kan du styre start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur og uke-timer. Opprett flere brukere og gi for eksempel barna styre sitt eget rom, eller bruk fjernstyring til å justere opp eller ned varmen hvis du glemte det før du dro hjemmefra.

Via Comfort Cloud kan du også gi våre teknikere adgang til å sjekke status på varmepumpen via fjernstyring når det er tid for service. Det gjør det enkelt, raskt og billig å få eventuell hjelp og service!

Inverter+ teknologi

Forhindrer unødvendig bruk av strøm og holder temperaturen på stabilt jevnt nivå.

Inverter teknologi fungerer slik at den stiller automatisk rotasjonshastigheten til kompressoren i varmepumpen. Det gjør det mulig å bruke mindre energi for å opprettholde innstilt temperatur samtidig som varmepumpa kan kjøle seg ned og varme rommet raskere ved oppstart. 

Et miljøvennlig valg med R32

Icebreaker Premium leveres med kjølemiddelet R32 som er mer skånsomt for kompressoren og derfor øker varmepumpens levetid.

Varmepumper som benytter kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. Sammenligner vi GWP-verdien mellom R410A og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel.

ICEBREAKER Premium hjemme hos kunder

Bilder innsendt av kunder.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.