Varmepumpe utvalg


Luft til luft varmepumper


Tilbehør luft luft 

En godt beskyttet pumpe som jevnlig blir tatt hånd om lever lengre og vil fungere mer effektivt for deg. Vi fører tilbehør som kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energi besparelser for deg. 

Vi tilbyr varmepumpehus og vår patenterte "sparelue" for å gi pumpen din enda lengre levetid og større energibesparelser. Sjekk ut vårt Klimaeksperten tilbehør!


Om våre luft til luft produkter

Alle Klimaekspertenes luft luft varmepumper er fra Panasonic. Panasonic leverer med 10 års kompressorgaranti og alle deres luft luft varmepumper er lagd med det miljøvennlige kjølemiddelet R32. Alle pumpene i vårt sortiment er klargjort for WIFI styring, samt at noen modeller har dette innebygd. 

Luft luft varmepumpe er den typen varmepumpe som er mest solgt og brukt i Norge. Den henter kald luft utenfra og sender varm luft inn i din bolig. En luft luft varmepumpe kan monteres og brukes i alle typer boliger eller fritidshus. Pumpene tar ikke mye plass og er enkle og installere. 

Når du kjøper en luft luft produkt av Klimaekspertene skal du være trygg på at denne er tilpasset robuste nordiske klimaet vi lever i. Alle våre installatører er F-GASS sertifiserte og går jevnlig gjennom kursing for å være oppdatert på det nyeste i vår bransje. Om du er usikker på hvilken type modell som passer for boligen din og ditt behov hjelper vi deg mer enn gjerne med å komme med et forslag til løsning og plassering.