Spar penger lev bedre

Animair varmepumper

Utviklet spesielt for vårt tøffe nordiske klima • Varmepumper til både privat og næring • Energismarte modeller med høy ytelse

Kjøper du Animair luft varmepumpe er 7 år garantert trygghet, standard montering og utvalgt tilbehør inkludert i prisen hos Klimaekspertene. Les mer om hver modell for å se hvilket tilbehør som følger med hvilken varmepumpe.

Om Animair

Alle Animair varmepumper møter de hardeste kvalitetskrav og er derfor utstyrt med de spesifikasjoner som de aller beste varmepumpene må ha i vårt tøffe Nordiske klima. Både produktkomponenter og programvare er spesialutviklet for våre nordiske forhold.

For å sikre full trygghet og komfort, tilbyr Klimaekspertene  en 7-års trygghetsforsikring inkludert på alle Animair hjemmemodellene. Disse varmepumpene er også utstyrt med Wifi/appstyring som tilbehør og vedlikeholdsvarme på alle modeller, slik at du kan ha full kontroll og optimalisere energiforbruket.

Sortiment

I Animairs sortiment finner du alt fra kraftige bedriftsmaskiner til mindre hjemmemodeller beregnet til fritidsboligen, alle spesielt utviklet for klimaet vi har i Norge. Utvikling og produkt-testing foregår i Norden av et nordisk ingeniør-team med flere års erfaring i bransjen.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.