ICEBREAKER Eco 6.5

Mest for pengene med Eco

Icebreaker Eco kommer nå med enda bedre varmeeffekt og nytt design på både innedel- og fjernkontroll. I tillegg leveres Icebreaker Eco nå med luftrensefilteret nanoe X som sørger for optimalt inneklima året rundt.

Funksjonen vedlikeholdsvarme gjør Ecomodellene til et godt valg både til hjemmet og til fritidsboligen. Driftstestet ned til -25.

*Les mer om produktet lengre ned på siden.

Pris kr 1 246,- pr. mnd inkludert standard montering og tilbehør.

Pris uten rentefri delbetaling kr 27 990,- inkl. standard montering og tilbehør

Hos oss er befaring alltid gratis og uforpliktende! Din lokale Klimaekspert gir deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud.

Rene linjer i ett matt design

- Skapt for å passe inn i skandinaviske hjem i både utforming og ytelse.

De oppgraderte Eco modellene kommer i ett nytt sømløst design og med en oppgradert fjernkontroll. Ren og enkel utforming!


Nanoe X bringer naturens balanse innendørs

Luftfilteret nanoe X gir dokumentert effekt i hemming av bakterier, virus og allergener som fra for eksempel influensa virus og pollen støv. Bidrar også til å fjerne vond lukt.

Nå med større varmeeffekt

Eco får du i tre varianter; Eco 6.5, 7.4 og 8.3 der Eco 8.3 har høyest varme og kjølekapasitet. Hvilken modell du skal velge kommer an på arealet varmepumpen skal være i, planløsning og tilstanden til boligen din. Uansett hvilket behov du har kan Eco enkelt tilpasses deg og din bolig!

Smartere energiforbruk med innebygget WIFI 

Med Innebygget WIFI kan du enkelt styre varmepumpen via App uansett hvor du befinner deg.

De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise. Via Comfort Cloud Appen kan du styre start/stopp, innstilt temperatur og uke-timer. Opprett flere brukere og la for eksempel leieboeren styre temperaturen i sin disponible del.  

Via Appen er det også mulig å gi tekniker adgang til å sjekke status på varmepumpen via fjernstyring når det er tid for service. Det gjør det enkelt, raskt og billig å få eventuell hjelp!

Et miljøvennlig valg med R32

Icebreaker Eco leveres med kjølemiddelet R32 som er mer skånsomt for både miljøet og varmepumpens kompressor.

Sammenlignet med andre kjølemidler som er vanlige å bruke i varmepumper (for eksempel R410A) har R32 en betydelig mindre miljøpåvirkning. I tillegg har R32 ca. 10 % bedre oppvarmingseffekt enn R410A. Har du en varmepumpe med R32 kjølemiddel vil du altså få 10% lavere strømregning enn om du hadde hatt en varmepumpe som bruker R410A. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.