Animair Alpha 70

Behagelig inneklima for romslige lokaler! 

Animair Alpha 70 yter svært godt ved kalde temperaturer og gir hele 6 kW ved -25°C. Med SCOP (årsvarmefaktor) på 4 er dette en varmepumpe som gir betydelig energisparing i forhold til oppvarming med f.eks elektriske ovner. 

  • 4.0 SCOP 
  • Vedlikeholdsvarme 8°C
  • Utmerket ytelse ved -25°C
  • Høy luftmengde 1020 m3/h t
  • GoldenFin korrosjonsbeskyttelse på ute- og innedel

Klimaekspertene hjelper deg finne riktig løsning

Din lokale klimaekspert bistår med korrekt dimensjonering av løsning for din bedrift. Ønsker du en gratis befaring er dette også helt uforpliktende. I etterkant av befaring mottar du et tilbud.

Goldenfin på inne- og utedel for maks effektivitet og levetid

Goldenfin er et korrosjonshemmende belegg som beskytter mot saltholdig luft, nedbør og andre luftforurensende elementer. Goldenfin sikrer effektiv ytelse og forlenger varmepumpens levetid. Den beste beskyttelsen på steder med høy luftfuktighet som for eksempel i et Norskt kystklima.

Utmerket til bruk i større lokaler

Alpha 70 er en utmerket luft varmepumpe for større lokaler, som f.eks showrooms, forsamlingslokaler, kurs og klasserom, butikker og lignende.

Finansiering

I samarbeid med Grence tilbyr vi finansiering i form av leasing på våre varmepumper til næring og industri. Leasing gjør at din bedrift kan optimalisere sitt energiforbruk uten å belaste driftskapitalen med en høy investeringskostnad. Det er mange fordeler med å velge leasing, som for eksempel at dette vanligvis ikke binder bedriftens øvrige pantesikkerheter, og samtidig bedrer likviditeten ved at kostnadene fordeles over den tiden utstyret benyttes. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.