Animair 4-way Cassette

Monteres i tak og sprer luften optimalt via fire ulike utblåsninger

Integrert varmekabel og GoldenFin korrosjonsbeskyttelse gjør Animair Kassett perfekt for nordiske forhold. Kassetten har funksjoner som "Sleep mode", der den suksesivt minsker energiforbruket i tillegg til vedlikeholdsvarme 8°C som gjør det mulig å opprettholde en lav men frostfri temperatur. 

  • Utmerket ytelse ved -15°C 
  • Energiklasse A++
  • Vedlikeholdsvarme 8°C
  • Integrert varmekabel
  • GoldenFin korrosjonsbeskyttelse

Klimaekspertene hjelper deg finne riktig løsning

Din lokale klimaekspert bistår med korrekt dimensjonering av løsning for din bedrift. Ønsker du en gratis befaring er dette også helt uforpliktende. I etterkant av befaring mottar du et tilbud.

Goldenfin på inne- og utedel for maks effektivitet og levetid

Goldenfin er et korrosjonshemmende belegg som beskytter mot saltholdig luft, nedbør og andre luftforurensende elementer. Goldenfin sikrer effektiv ytelse og forlenger varmepumpens levetid. Den beste beskyttelsen på steder med høy luftfuktighet som for eksempel i et Norskt kystklima.

Optimal luftspredning for større areal

Diskret og tidløs takkassett med optimal luftspredning for større areal. Perfekt til kontor, lager og butikklokaler.

Finansiering

I samarbeid med Ikano Bank AB tilbyr vi finansiering i form av leasing på våre varmepumper til næring og industri. Leasing gjør at din bedrift kan optimalisere sitt energiforbruk uten å belaste driftskapitalen med en høy investeringskostnad. Det er mange fordeler med å velge leasing, som for eksempel at dette vanligvis ikke binder bedriftens øvrige pantesikkerheter, og samtidig bedrer likviditeten ved at kostnadene fordeles over den tiden utstyret benyttes. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.