Bestselgeren

Icebreaker Premium er Panasonics nyeste luft til luft varmepumpe og trolig nordens råeste! Modellen er energieffektiv og pålitelig ved utendørstemperatur helt ned til -35°C. 

På grunn av varmekapasitet, behagelig kjøling og det unike anti korrosjonsbelegget Bluefin vil varmepumpen gi jevn varme hele året uavhengig av klimaet der du bor.


Alltid frisk luft med nanoeX

Med en betydelig andel av befolkningen som plages av astma og allergi har Panasonic utviklet et revolusjonerende luftrensingsystem som kan forbedre inneklimaet. 

Den nyutviklede nanoeX enheten produserer 10 ganger så mange OH-radikaler (4 800 milliarder) som en vanlig nanoe-enhet. Den store mengden OH-radikaler gir usedvanlig god effekt i hemming av bakterier, virus og allergener og fjerner vondt lukt.

nanoeX fungerer hånd i hånd med mild dry cooling-funksjonen som er med å reduserer uønskede bivirkninger av luftkondisjonering som for eksempel tørr hud og munn ved å opprettholde luftfuktigheten i rommet. 

Høy energieffektivitetsklasse A+++

Med Icebreaker Premium har Panasonic kombinert den beste teknologien som gir komfort og høy effektivitet året rundt. Inverter kompressoren, hjertet i varmepumpen, gjør at det oppnås et høyt nivå av energieffektivitet. Dette resulterer i en betraktelig reduksjon av driftskostnader. Systemet varmer selv ved en utetemperatur på -35 °C.

Modellen kan gi 5,38 ganger mer varme med samme forbruk som en' elektrisk ovn.


Usikker på valg av varmepumpe?


Book en gratis uforpliktende befaring lenger ned på siden og en Klimaekspert kommer hjem til deg å kan gi tips ut fra hva som passer din bolig best. I etterkant av befaringen mottar du et uforpliktende tilbud basert befaringen.

En detalj som forandrer alt for oss i Norge

De fleste varmepumper leveres med en radiator i utedelen som er laget av ren aluminium. Aluminium korroderer raskt og får et hvitt belegg, spesielt kan dette gå raskt i norskt kystnært klima. Korrosjon isolerer raskt som resulterer i dårligere energioverføring fra uteluften. 


Icebreaker Premium leveres i dag som den eneste på markedet med korrosjonsbeskyttelsen Bluefin for å forhindre dannelsen av korrosjon. Bluefin gir varmepumpen kontinuerlig varme og energioverføring og bidrar til lengre levetid på produktet. Avrimingene på varmepumpens utedel foregår også mer effektivt.

Kontroll på strømforbruket uansett hvor du er

Med Panasonic Comfort Cloud kan du styre komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via WIFI. De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise. I appen kan du styre start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur og uke-timer.

Opprett flere brukere og gi for eksempel barna styre sitt eget rom, eller bruk fjernstyring til å justere opp eller ned varmen hvis du glemte det før du dro hjemmefra. 

i Comfort Cloud kan du gi våre teknikere adgang til å sjekke status på varmepumpen via fjernstyring når det er tid for service som gjør det billig, raskt og enkelt å få eventuell hjelp og service.

Stilrent design

Icebreaker Premium leveres i et nytt stilrent design og ny trådløs fjernkontroll forskjellig fra sin forgjenger. Den nye matte overflaten gjør at modellen sklir lettere inn i omgivelsene den er plassert i.


Inverter+ teknologi

Inverter teknologi fungerer slik at den stiller automatisk rotasjonshastigheten til kompressoren i varmepumpen som gjør det mulig å bruke mindre energi for å opprettholde innstilt temperatur samtidig som varmepumpa også kan kjøle seg og varme rommet raskere ved oppstart. Dette forhindrer sløsing med strømforbruk og holder romtemperaturen på et komfortabelt nivå.

Et miljøvennlig valg med R32

Icebreaker Premium leveres med kjølemiddelet R32 som er mer skånsomt for systemets kompressor og derfor øker varmepumpens levetid. Varmepumper som benytter det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. Sammenligner vi GWP-verdien mellom R410A og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel.

Få gratis befaring hjemme hos deg

Ønsker du en uforpliktende gratis befaring av en klimaekspert?

Alle våre klimaeksperter er F-GASS sertifisert og vil gi deg profesjonell veiledning og gode råd når det kommer til hvilken modell som dekker boligen din best. Etter befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på varmepumpen inkl. montering.