ICEBREAKER Floor

Allround gulvmodell for den design bevisste

Smidig design gjør Floor lett å plassere, den kan bygges helt/delvis inn i vegg eller plasseres hvor panelovnen tidligere sto. Icebreaker Floor gir behagelig varme ned til -25 grader. Det innebygde Nanoe X luftrensefilteret, sammen med avansert Inverter+ teknologi vil gi deg god komfort året rundt og betydelig friskere inneklima. 

Tilgengelig i to ulike maks effekter, alt etter hva ditt behov er!

Scroll ned for mer produktinfo* 

Pris fra kr 1 412,- pr. mnd inkl. standard montering og tilbehør.

Pris uten rentefri delbetaling fra kr 31 990,- inkl. standard montering og tilbehør

Klikk her for å se hvordan Icebreaker Floor kan plasseres hjemme hos deg. NB! Fungerer kun via smart telefon. 


Friskt inneklima året rundt med Nanoe X

Nanoe X er basert på nanoteknologi som er automatiserte elektrostatiske vannpartikler på Nano-størrelse renser luften i rommet. Luftrensingen kan gå samtidig eller uavhengig av oppvarming eller kjøling og filteret fjerner lukt og forhindrer visse typer virus og bakterier som sopp, pollen, virus og sigarettrøyk.

Lett å integrere i hjemmet

Floor er utformet slik at den skal passe til de fleste stiler og er derfor designet i en kompakt størrelse slik at den lett kan integreres i hjemmets dekorasjoner. Modellen er lagd i et stilig design for de som ønsker å ha den fremme, samtidig som den er kompakt nok til at den kan bygges inn i vegg. 

Mer miljøvennlig og mer energieffektivitet med R32

WIFI styring

Floor er kompatibel med WIFI og med WIFI-kit koblet til varmepumpen kan du enkelt styre den med WIFI. Med WIFI modul tilkoblet kan varmepumpen styres via Panasonic Comfort Cloud Appen og har de samme funksjonene som du finnes på fjernkontrollen.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.