7 år garantert trygghet

Klimaekspertenes helt egne varmepumpeforsikring garanterer bekymringsfri drift i 7 år med mulighet for forlengelse opptil 14 år.


7 år garantert trygghet er et nyttig tillegg til reklamasjonsretten på 5 år, og til vanlig hus og hjem forsikring. Vi tilbyr bekymringsløs drift i 7 år med mulighet for forlengelse opptil 14 år på øvrig varmepumpe sortiment.

Beskytter mot maskinfeil og uforutsette hendelser

7 års garantert trygghet gir deg erstatning ved en plutselig og uforutsett hendelse samt maskinskade for år 6 og 7. Under hele perioden på 7 år gir trygghets garantien erstatning for skader ved lynnedslag, storm og snøstorm. 


- Visste du at reklamasjonsretten gjelder kun i 5 år at den ikke dekker skader som følge av uforutsette hendelser (som for eksempel lynnedslag og storm), men at den kun dekker maskinfeil? 

Hus og hjem forsikringen din vil dekke noe av kostnadene men med 7 års garantert trygghet får du kompensasjon for egenandel og aldersfradrag - altså koster det deg ingenting dersom noe skulle skje og du har garantert trygghet på varmepumpen din!

Bekymringsfri drift i 7 år

Priser for 7 års garantert trygghet:

  • Panasonic luft til luft og multi split modeller kr 1090,-
  • Panasonic luft til vann varmepumper kr 3290,-

En trygg investering

For de aller fleste er varmepumpe en investering å vi vet at våre kunder er opptatt av et trygt kjøp. Forsikringen fjerner usikkerhet og gir deg som kunde en økt trygghet og visshet om at varmepumpen du har kjøpt er en lønnsom investering. 

7 år garantert trygghet inkudert ved kjøp av Animair luft varmepumper

Alle Animair luft varmepumper selges med 7 år garantert trygghet inkludert i prisen. 

Din forhandler vil etter montering registrere serienummeret på din varmepumpe hos forsikringsselskapet. Dersom en uforutsett hendelse skulle oppstå vil du få dekket reperasjon av Animair varmepumpen din.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.