CZ Inverter 5.2

Perfekt til fritidsboligen - tar lite plass.

Ønsker du gratis uforpliktende befaring av en klimaekspert?

NB! Trykk på knappen og last ned for å se alle produkt spesifikasjoner. 

Perfekt for sommerhuset og andre mindre enheter

Funksjonene til Panasonic CZ gjør at den passer veldig godt til sommerstuen eller andre mindre steder. Med funksjonen trinn løs justering mellom +8 og +15 grader kan du holde fritidshuset eller garasjen frostfritt uten å benytte noe særlig energi. Du får også en deilig avkjøling på de varmeste sommerdagene. 

Kompatibel med SMS eller WIFI styring

CZ Inverter er klargjort for WIFI og SMS styring. Med WIFI styring koblet til varmepumpens innedel og Panasonic Comfort Cloud appen kan du ha full kontroll på inneklimaet og temperaturen uansett hvor du selv befinner deg!

Mer energieffektivitet og mindre 

miljøpåvirkning med R32

Kjølemiddelet R32 er mer skånsomt for varmepumpens kompressor som sørger for mindre slitasje, samtidig som det viser en drastisk reduksjon av GWP verdier (Global Warming Potential).  

Klargjort for WIFI

Air Condition

Vedlikeholds varme

Kun 21 dB (A)

Anbefalt tilbehør ved kjøp av CZ Inverter 5.2


CZ Inverter er klargjort for WIFI styring og selges derfor med WIFI-kit som enkelt kobles sammen med varmepumpen. Med WIFI modul koblet til kan varmepumpen fjernstyres via Panasonic Comfort Cloud Appen.

Appen er kompatibel med iOS og Android.

 Pris kr 2 990,- 

Spesial patenten "sparelua" utviklet av Kinnan Norge gir ekstra isolasjon og minsker varmetap. Vi har sett reduksjon av varmetap i gassen gå opp mot 5 grader en kald vinterdag.. Det gir altså mer varme til din bolig med samme forbruk! (Tilbehør) 

Pris: 490,-

Å beskytte varmepumpens utedel er det samme som å sette bilen carport, du slipper å bruke tid på å fjerne snø, is, løv og andre ting som kan legge seg på varmepumpens utedel. En beskyttet varmepumpe vil være mer energieffektiv og bidra til økte besparelser for deg, faktisk kan en beskyttet varmepumpe øke din energibesparelse med over 1000 kWh i året! (Tilbehør) 

Pris: 1490,-

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.