Få gratis befaring hos din lokale Klimaekspert

Klimaekspertene har erfaringen og kompetansen

Vurderer du å installere luft til vann varmepumpe? Hos oss får du alltid gratis og uforpliktende befaring. Enten det er luft til vann eller bergvarmepumpe du vurderer så gir vi deg råd basert på lang erfaring og god kompetanse. Vi hjelper deg med å finne den varmepumpen som passer best til din bolig ut fra plassering og formålet.

Trygghet og kvalitet i alle ledd

Alle forhandlere i Klimaekspertene er F-GASS sertifiserte og går jevnlig gjennom kursing og opplæring på vårt kompetansesenter. Visste du for eksempel at i gjennomsnitt har hver enkelt installatør hos oss jobbet med varmepumper og inneklima løsninger i 12 år? Når du handler varmepumpe hos Klimaekspertene kan du være trygg på at produktet er installert av kyndige fagfolk som kan alt om produktet de leverer.

Vi er her for deg også i etterkant av installasjon

Vi har erfarne og dyktige installatører spredt rundt om i hele Norge. Hos oss kan du velge å ha service avtale med din lokale Klimaekspert slik at du uten å trenge å tenke på det blir kontaktet når det er tid for service på anlegget ditt. 

Klimaekspertene tilbyr 7 års garantert trygghet som er en forsikring utover 5 års garanti. Under hele perioden på 7 år er du trygg dersom noe uforutsigbart skulle skje - for eksempel er du dekket ved storm og lynnedslag, noe som ikke dekkes av garanti. Ingen bekymringer og ingen egenandel! 

Fyll ut skjemaet under så vil en av våre forhandlere kontakte deg for gratis befaring og en uforpliktende prat om varmepumper.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.