HITACHI cooling & heating

Med 80 år fartstid er Hitachi en av de eldste og største aktørene i bransjen. Hitachis mål er å være katalysatoren som bringer mennesker, miljø og teknologi nærmere.


Om Hitachi

Hitachi er en av verdens største produsenter av kjøle- og oppvarmingsløsninger til privat og proffmarkedet. Deres visjon er å skape en verden der folk lever i harmoni med seg selv, de i rundt seg og miljøet som omgir dem. Hitachis mål er å være katalysatoren som bringer mennesker, miljøer og teknologi nærmere. 

Med et sterkt fokus på innovasjon og miljø jobber Hitachi med å utvikle et bredt spekter av varme- og oppvarmingsløsninger til rom hvor folk kan trives. De jobber kontinuerlig for å innfri sin forpliktelse til å minimere menneskers innvirkning på miljøet uten at det går på bekostning av design og komfort. 

Klimaekspertene eies og drives av Kinnan Norge AS som er offisiell Hitachi distributør i Norge. 

Sortiment

Hitachi leverer komplette kjøle og varmeløsninger til privat og proff markedet. Til privatmarkedet leverer de varmepumper og aircondition som er spesialisert både til eldre og nye boliger, samt oppussingsprosjekter i alle størrelser. Hitachi leverer førsteklasses produkter av luft-luft, multi split, luft-vann og tappevannsløsninger. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.