VZ Heatcharge

Markedets høyeste SCOP - Naturlig kraft med Panasonic

Markedets høyeste SCOP på 6,20

VZ Heatcharge har så kraftig luftstrøm at den kan brukes til oppvarming av store hus selv ved virkelig lave ute temperaturer.

Heatcharge omvandler naturens krefter til behagelig varme i hjemmet 

Når VZ Heatcharge er i drift genererer kompressoren egen varme, i stedet for å la det gå til spille som det gjør ved modeller uten Heatcharge funksjon. Heatcharge er en innovativ og unik funksjon som lagrer kompressorens varme og bruker den om igjen på en effektiv måte, som gjør at varmekapasiteten og effektiviteten når et nytt nivå.

Stabil oppvarming og avriminger man ikke legger merke til

Varmen som kompressoren selv lager bidrar til jevnere og mer stabil oppvarming. Et problem med varmepumper er at de ved avriming av utendørsenheten kan slutte å forsyne rommet med varmluft, noe som kan føre til at temperaturen i rommet synker når avriming holder på. Gjennom å benytte lagret varme når avriming pågår unngår man altså dette problemet. 

Bidra til et grønnere miljø og reduser oppvarmingskostnadene med R32

Alle nyere Panasonic modeller benytter kjølemiddelet R32 som viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidlert. Dersom vi sammenligner GWP-verdien mellom R410A og R32 er verdien blitt redusert til en tredjedel. 

SUPER STILLE 

HEATCHARGE

Inverter+

10,50 SEER

6,20 SCOP

Anbefalt tilbehør ved kjøp av VZ Heatcharge

For lengre levetid og høyere energibesparelse.

Spesial patenten "sparelua" utviklet av Kinnan Norge gir ekstra isolasjon og minsker varmetap. Vi har sett reduksjon av varmetap i gassen gå opp mot 5 grader en kald vinterdag.. Det gir altså mer varme til din bolig med samme forbruk! (Tilbehør) 

Pris: 490,-


Å beskytte varmepumpens utedel er det samme som å sette bilen carport, du slipper å bruke tid på å fjerne snø, is, løv og andre ting som kan legge seg på varmepumpens utedel. En beskyttet varmepumpe vil være mer energieffektiv og bidra til økte besparelser for deg, faktisk kan en beskyttet varmepumpe øke din energibesparelse med over 1000 kWh i året! (Tilbehør)

Pris: 1490,-

VZ Heatcharge er klargjort for WIFI-styring og selges derfor med WIFI-kit som enkelt kobles sammen med varmepumpen. Med WIFI modul koblet til kan varmepumpen fjernstyres via Panasonic Comfort Cloud Appen. (Tilbehør)

Appen er kompatibel med iOS og Android

Pris: 2 990,-

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.