VZ Heatcharge

VZ Heatcharge har markedets høyeste SCOP på 6,20 og har så kraftig luftstrøm at den kan brukes til oppvarming av store hus selv ved virkelig lave ute temperaturer.

SUPER STILLE 

HEATCHARGE

Inverter+

10,50 SEER

6,20 SCOP


Heatcharge omvandler naturens krefter til behagelig varme i hjemmet 

Når VZ Heatcharge er i drift genererer kompressoren egen varme, i stedet for å la det gå til spille som det gjør ved modeller uten Heatcharge funksjon. Heatcharge er en innovativ og unik funksjon som lagrer kompressorens varme og bruker den om igjen på en effektiv måte, som gjør at varmekapasiteten og effektiviteten når et nytt nivå.

Stabil oppvarming og avriminger man ikke legger merke til

Varmen som kompressoren selv lager bidrar til jevnere og mer stabil oppvarming. Et problem med varmepumper er at de ved avriming av utendørsenheten kan slutte å forsyne rommet med varmluft, noe som kan føre til at temperaturen i rommet synker når avriming holder på. Gjennom å benytte lagret varme når avriming pågår unngår man altså dette problemet. 

Bidra til et grønnere miljø og reduser oppvarmingskostnadene med R32

Alle nyere Panasonic modeller benytter kjølemiddelet R32 som viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidlert. Dersom vi sammenligner GWP-verdien mellom R410A og R32 er verdien blitt redusert til en tredjedel. 


Anbefalt tilbehør ved kjøp av VZ Heatcharge

Beskytt varmepumpen din med et varmepumpetak, det gir mindre slitasje og høyere energibesparelser.

Sparelua sørger for ekstra isolasjon og mindre varmetap. Få mer varme med samme energiforbruk!

Koble WIFI-kit sammen med VZ Heatcharge for å ta i bruk APP styring. Fjernstyr varmepumpen uansett hvor du er med Comfort Cloud Appen!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.