Yutaki S Combi

Ett alt-i-ett system hvor du får energieffektiv oppvarming, kjøling og tappevann levert fra en og samme kompakte innedel. Yutaki S Combi har integrert varmtvannsbereder som gjør innedelen enkel å plassere selv på steder med lite plass.  

  • Energiklasse A+++ 
  • Maks varmekapasitet 8,6 kW ved 7°C 
  • 260 liters syrefast tank
  • R32 kuldemedie
  • Mulighet for langt rørstrekk mellom inne og utedel
  • Høy COP 4,8
  • Meget støysvak både inne- og utedel 

Veiledende pris nå fra kr 89 990,- eks. montasje


Bli kontaktet angåendende Yutaki S Combi

Din lokale Klimaekspert svarer på spørsmål og hjelper deg med riktig dimensjonering for din bolig! Book en gratis uforpliktende befaring så kontakter vi deg så raskt som mulig.

Krever lite plass og lager minimalt med lyd

Yutaki S Combi kan fint installeres på både kjøkken og vaskerom takket være den kompakte størrelsen og det lave støynivået. Sammenligner man med tilsvarende løsninger fra andre merker er plassbesparelsen så mye som opptil 70% med Yutaki S Combi. Man sparer mye plass ved at varmtvannstanken er integrert i selve innedelen. 

Utnytt mer energi samtidig som du bruker mindre strøm

Med Yutaki kan du spare opptil 70% av strømregningen. *Hvor mye du sparer avhenger av husets tilstand og hvilken oppvarmingsform du bytter fra. Våre installatører er behjelpelige med å sette opp et regnestykke for ditt hus.

Full kontroll uansett hvor du befinner deg

Slå systemet på og av og reguler temperaturen fra hvor som helst takket være Yutakis Hi-Box-pakke og den gratis Hi-Kumo-appen.

Utviklet med tanke på enkel installasjon

Sammenlignet med et delt system med innedel og varmtvannstank, tilater Yutaki S Combi en rask installasjon med minimale kostnader fordi alle kombonenter er tilgengelig fra fronten.

Du finner rørtilkoblingen på Yutaki i øvre bakkant av innedelen for en mest mulig stilren installasjon. Her er det også mulighet for ekstremt lange rørstrekk der maks lenge er 50 meter mellom inne- og utedel.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.