Hitachi DUO Medium Kompakt

Kombinasjonen DUO Medium kompakt er perfekt for deg med flere etasjer og/eller som har med behov for oppvarming og kjøling i flere rom. 

  • 2 Hitachi 25 multisplitt innedeler med utedel RAM-53NP2E
  • Maks varmekapasitet: 7.2 kW
  • Maks kjølekapasitet: 5.6 kW
  • R32 Kuldemedie
  • WIFI & smartstyring med airCloud Home
  • Bevegelsessensor

Veil. pris: kr 29 990,- inkl. tilbehør

Montasje fra kr 8000,-

Delbetal fra kr 1 652,- pr. mnd


Det finnes ikke fasitsvar, men det er flere ting man bør ta i betraktning når du skal velge størrelse på et multisplitt anlegg. Areal, romfordeling, isolasjon og funksjoner er det viktigste. 

Få hjelp av en av våre installatører til å velge riktig ved å booke en gratis uforpliktende befaring.

Økt komfort med jevn luftsirkulasjon og varmefordeling i hele boligen

En ypperlig erstatning til tradisjonell elektrisk oppvarming som sørger for at en større del av boligen får energibehovet dekket av miljøvennlig og billig varmepumpe energi! 

Sammenligner man varmepumper med elektrisk oppvarming så vil man kunne spare mye energi. Har du to etasjer du ønsker å varme opp vil det være bedre å varme begge med varmepumpe, enn å bruke panelovn i en etasje og varmepumpe i en annen. Total energisparing blir derfor vesentlig større med multisplitt!

Smartere luft fra hvor som helst

airCloud Home gjør det enkelt å kontrollere både temperatur og komfort hjemme direkte fra smarttelefonen. airCloud Home kobles enkelt opp mot ditt anlegg ved hjelp av airCloud Home adapteret som plasseres på varmepumpen 

  • Smart Fence
  • Stemmestyring
  • Estimat av energikostnad og forbruk

Kompakt & driftssikker

Kompakt innedelene bygger kun 23 cm ut fra vegg og er kun 78 cm bred. Det gjør de enkle å plassere i rom uansett størrelse. Innedelene har også bevegelige klaffer som løfter komfortnivået enda et hakk med jevn sirkulasjon av luft og temperatur i hele rommet.

Maks energieffektivitet med bevegelsessensor

Ved behov kan man også velge å bruke bevegelsessensoren som kontinuerlig analyserer tilstedeværelse i rommet. Hvis ingen bevegelse oppdages i løpet av 20 minutter vil temperaturen justeres en halv grad og etter nye 20 minutt med ingen bevegelse vil temperaturen justeres en halv grad til.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.