Mokai 35

NYHET! Mokai er en kompakt og driftssikker varmepumpe fra Hitachi. Pumpens kompakte design gjør den svært plasseringsvennlig i ethvert hjem, den er kun 78 cm bred, og kan også monteres over f.eks en dør. Mokai er støysvak og utstyrt med bevegelsessensor som bidrar til både energibesparelse og høy komfort. 

  • Maks SCOP 4,9
  • Superkompakt og plasseringsvennlig
  • Lydnivå: 20 d(B)A
  • Dobbelt spjeld
  • R32 Kuldemedie

 KR 22 990,- inkl. standard montering.

Delbetal fra kr 902,- pr. mnd

Scroll ned for mer produktinfo* 

NB! Opplysningene du oppgir vil kun bli brukt til å koble deg mot riktig person hos Klimaekspertene.

Perfekt til både nye og eldre boliger

Kompakt og driftsikker
Mokai bygger bare 23 cm ut fra veggen og er kun 78 cm bred. Det gjør den til en av markedets mest kompakte og plasseringsvennlige varmepumper, som sklir perfekt inn i hjemmet. Plasser den enkelt over en dør.

Få behagelig innetemperatur sommerstid
Mange er av den oppfatningen om at kjøledrift er kostbart, men i Norge ønsker vi kjøling når det er +15 til +25°C ute. Mokai fikser denne kjølingen "på tomgang", og samtidig er strømprisen ofte lav på sommeren. Selv om du velger å benytte kjøling hele døgnet, så vil det ikke koste deg mer enn 1 til 3 kroner i døgnet med en Mokai pumpe.

Luftbalansering og bevegelsesensor
Komfortnivået økes ved hjelp av bevegelige klaffer som fordeler varmen og gir en jevn temperatur for hele oppvarmingssonen. Målet er at man skal oppleve jevn temperatur, uavhengig av hvor i rommet man befinner seg

Bevegelsesensoren bidrar til strømsparing
Sensoren analyserer rommet for tilstedeværelse. Dersom det ikke oppdages bevegelse i løpet av 20 minutter, justeres temperaturen ned en grad. Dersom det fremdeles ikke er bevegelse etter ytterligere 40 minutter, senkes temperaturen enda en grad. Bestem selv når sensoren skal være aktiv.

Støysvak
Mokais innedel har et lydnivå på 20 dB(A) målt på en meters avstand i åpent rom. Til sammenligning er en normal samtale på 65 dB(A). Grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20 dB(A), som i praksis sier at Mokai er en naturlig del av det normale lydbildet i et hjem.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.