Utskiftning av oljefyr til luft vann varmepumpe hjemme hos kunde 


I  2020 blir det forbudt å benytte oljefyr til oppvarming i Norge. Alle som har denne løsningen i dag må derfor bytte til en annen form for oppvarmingskilde. 

Denne kunden fra Lyngdal i Vest-Agder fikk byttet sitt eksisterende oppvarmingsystem mot luft vann varmepumpen All In One i oktober 2018. 

Enkel og problemfri prosess

"Det er veldig godt å ha det gjort, og jeg er veldig fornøyd med prosessen",

"Jeg ble godt tatt imot da jeg ringte, og kundeservicen var utmerket hele veien. Det betyr mye for meg som er 84 år og ikke kan gjøre så mye selv. Jeg hadde behov for å få god hjelp og kunne spørre om alt det jeg lurte på." Det betyr veldig mye, forteller han.

"Kort tid etter at jeg hadde tatt kontakt kom en rørlegger på befaring, og jeg fikk god hjelp til å velge riktig modell luft til vann varmepumpe som tilfredsstilte behovene mine. Selve byttet var unnagjort på et par dager, mens jeg selv var på ferie. Jeg merket derfor ikke noe til selve jobben", forteller han videre.

- All In One varmepumpen jeg nå har fått installert, dekker hele boligens energibehov, takket være den gode veiledningen jeg fikk.


"Jeg kom hjem til et perfekt resultat. Jeg er veldig fornøyd med at varmepumpen gir så stabil varme i hjemmet mitt. Varmepumpen består av en utedel og innedel og jeg fikk god veiledning i hvor som var optimal plassering,"
sier han. 

Har full kontroll på varmepumpen

"Jeg liker også at varmepumpen er datastyrt.. Via funksjonen Aquarea Cloud kan man enkelt følge med på varmepumpens strømforbruk om man er bortreist. Man kan også velge å gi installatøren tilgang til varmepumpen, slik at varmepumpen kan feilsøkes ved behov." 

Installatøren har dermed full kontroll over varmepumpen, og kan foreta innstillinger og oppdage problemer før de oppstår. Dette gir en ekstra trygghet dersom det skulle skje noe.


Klimaekspertene hjelper deg  

Har du en oljefyr som må byttes og lurer på hva som er den beste løsningen for boligen din?


Bilder tatt hos kunde før utskiftning.


Før og etter i teknisk rom hos kunde:

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.