Luftrensere

Reduser pollenallergien med et sunt og friskt inneklima

Dine pollenplager kan minskes betraktelig når du slipper å puste inn pollenpartikler i inneluften. Rens inneluften din for pollen og andre allergifremkallende partikler med Klimaekspertenes luftrenser eller en av våre varmepumper med luftrensefilter!

Klimaekspertene er Norges største kjede av varmepumpe installatører. Vi fører et bredt utvalg Panasonic varmepumper, i tillegg til varmepumpe tilbehør og produkter som kan bidra til et bedre innemiljø og helse for deg og din familie.

Generelt om luftrenser

Luftrenser er et produkt som brukes for å minimere mengden partikler av ulike slag i luften i rommet hvor den er plassert. Partikler som luftrenseren fjerner kan være både synlige og usynlige for øyet.

Hvilke partikler fjerner luftrensere?

Først er det viktig å forklare at luftrensere ment til forbruker og bedriftsmarkedet ikke kan fjerne partikler fullstendig, men de kan redusere mengden partikler i et rom fordi partiklene setter seg fast i filtrene eller elimineres på andre måter i produktet. En partikkel kan være fra en millimeter i størrelse ned til en milliondel millimeter. 

En stor del av partiklene som finnes i et hus kommer inn gjennom ventilasjonen og gjennom vinduer og dører. Partikler som allerede finnes innendørs inkluderer tekstiler, plast vaskemidler, os fra matlaging, tobakksrøyk og mer.

Hvorfor trenger vi luftrensere?

Det generelle svaret er at mengden av ikke-naturlige partikler øker i takt med utviklingen av velferdssamfunnet. Eksempler på partikler innendørs er tekstiler, leker og rengjøringsmidler. Gjennom ventilasjon, dører og vinduer blir også partikler som kommer utendørs fra spredt inne. Alt fra pollen til partikler fra trafikk kommer altså inn i huset ditt. Hvordan man påvirkes av partikler som er og kommer inn i hjemmet avhenger av helsen din og for eksempel hvilke eventuelle allergier og plager du har, men også av mengden forurensning, hvor skadelige partiklene som kommer inn er og så videre. Med å ha en luftrenser i hjemmet kan mengden skadelige partikler reduseres som på sikt kan være en investering for både helse og velvære. Mange luftrensere hjelper også med å redusere mengden støv i huset som for mange er positivt.

Coway 

Koreanske Coway har mange års erfaring med luftrensning. I Koreas tettbygde storbyer er luftrensing et sentralt tema. Coway er en av verdens største produsenter av høykvalitets luftrensere og et varemerke Kinnan har jobbet med lenge. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.