Coway Classic AP-1018F

Coway Classic er en moderne og stilren andre generasjons luftrenser. Classic kommer med flere smarte funksjoner som gjør at den passer like godt inn på soverommet som på arbeidsplassen. Anbefalt romstørrelse er 55 kVm. 

Pris: kr 4 990-

Ønsker du å bestille? Fyll ut bestillings skjemaet lengre ned på siden.

Se hvor ren luften er hele tiden

Sirkelen i midten på luftrenseren gir i real tid beskjed om luftkvaliteten i rommet gjennom å skifte mellom 4 ulike farger.

  • Blå - ren luft
  • Grønn - lett forurenset luft
  • Gul - forurenset luft
  • Rød - kraftig forurenset luft

Juster Coway Classic enkelt etter rom situasjonen

Du kan enkelt bytte mellom 4 ulike innstillinger - Auto, sleep, ECO and night mode. Les mer om de ulike innstillingene i PDF'en under. 

Filtersystem i 3 steg

-Før-filteret fanger opp hår og støv i luften og bør derfor støvsuges og skylles i vann regelmessig, men trenger aldri å byttes.

-Det deodoriserende filteret i midten består av aktivt kull som aktivt filtrerer bort matos, tobakklukt og andre lukter. 

-Innerst sitter det supereffektive HEPA-filteret som tar bort bakterier, mikropartikler, rester av mugg, pollen og andre skadelige partikler. 

Måler luftkvaliteten kontinuerlig

Coway 108F har en følsom partikkelsensor som hele tiden måler luftkvaliteten i rommet. Når luftrenseren står i auto mode tilpasses viftehastigheten automatisk etter hvordan partikkelsensoren måler luftkvaliteten. 


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.