Icebreaker Multi Medium Kompakt

Vår populære kombinasjon Multi Medium kompakt er perfekt for deg flere etasjer med behov for oppvarming og/eller kjøling. Passer til små og mellomstore boliger og sørger for jevn varmefordeling, økt komfort. En ypperlig erstatter for tradisjonell elektrisk oppvarming som sørger for bedre utnyttelse av hver kW!

  • 2 Panasonic 25 kompakt multisplitt innedeler 
  • Utedel Multi 3 porter
  • Maks varmekapasitet: 7.0 kW
  • Maks kjølekapasitet: 6.20 kW
  • Tilbehørspakke inkludert
  • R32 Kuldemedie
  • Innebygd WIFI
  • Driftstestet til - 15°C

Pris kr 1 704,- pr. mnd inkl. tilbehør

Pris uten rentefri delbetaling kr 38 990,- inkl. tilbehør 

Montasje fra kr 8 000,-


Lurer du på hvilken størrelse du bør velge til boligen din?

Det finnes ikke fasitsvar, men det er flere ting man bør ta i betraktning når du skal velge størrelse på systemet. Areal, romfordeling, isolasjon og funksjoner er det viktigste. 

Få hjelp av en av våre installatører til å velge riktig ved å booke en gratis uforpliktende befaring.

Minimer forbruket og dekk hele boligens energibehov med Icebreaker Multi

Icebreaker Multi Medium er en energieffektiv kombinasjonsløsning som både vil minimere energiforbruket, gi økt komfort og jevnere temperaturfordeling i hele boligen.

Sammenligner man varmepumper med elektrisk oppvarming så vil man kunne spare mye energi. Har du to etasjer du ønsker å varme opp vil det være bedre å varme begge med varmepumpe, enn å bruke panelovn i en etasje og varmepumpe i en annen. Total energisparing blir derfor vesentlig større med multisplitt!

Optimal luftstrøm i alle rom

Multi Medium er for deg som ønsker økt komfort med jevnere varmefordeling i boligen. Multi Medium passer til små og mellomstore boliger med to etasjer og/eller til boliger med atskilte rom. Kan brukes til både oppvarming og kjøling.

Kontroller komfort & strømforbruk på farten

Kontroll komfort og strømforbruk via smarttelefon eller nettbrett med å koble varmepumpen opp mot Comfort Cloud APP. De samme funksjonene du har hjemme på fjernkontrollen er også tilgengelig i APPen slik at du kan styre multisplitt systemet uavhengig hvor du selv befinner deg.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.